anon.
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 19.331
- Πόντοι
- 4.636
και ως δια μαγείας το λάθος διορθώθηκε...φοιτήτρια νομικής και το είμαι με (ε);
δώστε promo...
και ως δια μαγείας το λάθος διορθώθηκε...φοιτήτρια νομικής και το είμαι με (ε);
anon,ξανακοιτα την αγγελια.εχει και αλλο,ειμε.οπως και αλλα λαθη.και ως δια μαγείας το λάθος διορθώθηκε...
δώστε promo...
δεν θα πάρει πολλή ώρα να διορθωθεί...anon,ξανακοιτα την αγγελια.εχει και αλλο,ειμε.οπως και αλλα λαθη.
ανον,μην την παμε εκει την κουβεντα.αν εχεις τιποτα,να πεις,για την κοπελα,οκ.αν οχι,θα σε παρακαλεσω,να το σταματησεις.δεν θα πάρει πολλή ώρα να διορθωθεί...
ζουν ανάμεσα μας...
δεν απανταει..... :S
σωστο!!!δεν απανταει παντως κ ας τα βλεπει στο viber... ;)
οχι ρε jonh απλως μια έρευνα αγορας εκανα.αφού είπαμε ένα την ημέρα...το "έφαγε" ο f21 για σήμερα...
AN ειναι...τι να πω τότε...άγνωσται αι βουλαί της κορασίδος...
θα σε παρακαλεσω να μη παει εκει η κουβεντα,αν εχεις κατι να πεις καλως αλλιως νταλε νταλε....ΠΟΡΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕAN ειναι...
fake photoΧαίρεται και πάλι.
Μια τελευταία ερώτηση. Αυτή εδώ? Έχει κανείς ιδέα?
Οχι και ρε . Σ εχω παρει και δεν το θυμαμαι ?ΣΤΑ ΕΚΛΕΨΕ ΡΕ ΤΡΥΠΙΕ Κ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΣΗ ΣΚΑΤΟΨΥΧΙΑΣΗ??
για χρονια εχει εργαστει πολυ ΔΥΝΑΤΑ,σε καθε ειδους χαμετυπεια για αστειες ανταμοιβες κ εσυ ζοριζεσαι γιατι καταφερε(εσυ το δηλωσες)να βγαλει εστω κ πεντε παραπανω δεκαρες??? ΦΟΥΣΤΑ-ΜΠΛΟΥΖΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ρε πουστρακια..
Φαγαμε το στησιμο απο το μαμπα κανονισαμε για σημερα αλλα κανει το παγωνιαυτη η φοιτητρια νομικης απαντησε σε κανεναν?την πηρε κανεις?
και βεβαια γνωριζουμε.η γνωστη απο ρουμανια ΙΖΑ,εχει νημα εδω μεσα.παρα πολυ καλη σε ολα,αν σου αρεσουν οι μιλφαρες.εχει ολο το πακετο.γαμισια αλλιωτικα.εχω γραψει σχετικα στο θρεντ της.
Ποιό εινσι το θρεντ;;;
Τι όνομα έχει;;;
Μου απάντησε στο Viberαυτη η φοιτητρια νομικης απαντησε σε κανεναν?την πηρε κανεις?