Bigdaddysss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 8
- Like
- 826
- Πόντοι
- 366
Καλημερα συναγωνιστες,
Χρωσταω κριτικη για την
Συναντηση σε ξενοδοχειο του κεντρου, συνεπης στην ωρα της, και παραμονη στο δωματιο χωρις βιασυνες.
Ευχαριστη και με παρα πολυ συμμετοχη στα του αγώνος, μου εκανε εντυπωση που ειχε φερει μεχρι οδοντοβουρτσα.
Σωματακι πολυ καλο και σφιχτο, βυζακι καλο (δεν ξερω απο νουμερα να σας πω μαλλον C )
Κουλουρι δεν ζητησα οποτε δεν γνωριζω, αλλα το μουνακι σφιχτο και ζωντανο, ειχε αμεριστη συμμετοχη στον αγωνα και μάλιστα, ουτε για μια στιγμη δεν μου εδωσε την εντυπωση του ραντεβου.
Ηταν σαν να γνωριζομαστε χρονια, και ημουν με την γκομενα μου. Στο κρεβατι πολυ δυνατη και στον αγωνα με πολυ συμμετοχη
Εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις και με πρωτη ευκαιρια θα ξαναπαρω.
Συστηνω ανεπιφυλακτα , ειναι δυναμιτης.......
Πάντως μου κάνει εντύπωση ένα πράγμα
Παντού λένε οτι έχει σταματήσει, η κοπέλα έχει κλείσει το νήμα, το προφίλ της κτλ, σε ρωτάω που βρήκες το τηλέφωνο και μου λες οτι δεν μου το δίνεις γιατί δεν με ξέρεις. Το τηλέφωνο που είχε και στις αγγελίες της αλλά και στο παλιό προφίλ της είναι μόνιμα κλειστό άρα δεν μπορεί να την βρει κανείς.
Η κριτική τότε αφού κανείς δεν μπορεί να την βρεί σε συνδυασμό με το οτι δεν δίνεις το τηλέφωνο τι νόημα έχει??
Φιλικά πάντα.