erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Αφηστε ρε τις τριχες. Γεροι ανθρωποιφοραει περουκα?... ...ετσι εξηγειται το γεγονος,οτι δεν με αφηνε να τραβαω μαλλι....
Αφηστε ρε τις τριχες. Γεροι ανθρωποιφοραει περουκα?... ...ετσι εξηγειται το γεγονος,οτι δεν με αφηνε να τραβαω μαλλι....
EΡΩΣ... μεγαλη υποθεση! Τουλάχιστον είναι αμοιβαια τα αισθηματα ματαξυ σας, Τυχερουλη..ειμαι ερωτευμενος,με την κυρια αθηνα,στο ισογειο...
Googlαρε το τηλέφωνο και σε βγάζει εδώ:
έχει τηλεφονο ; Γιατί δεν με αφηνη να μπω στο σάιτ αυτό !! Αν έχει στηλτο μου για να δω αν έχει άλλες αγγελίες !!
Αυτό το σοκολατένιο μωρό το έχει δοκιμάσει κάποιος?
50€ μου ζήτησε για συνάντηση στο χοτελι της πλατείας Αμερικής!!
η Άντζελα δεν ειναι αθηνα σε 3 βδομάδες θα γυρίσει.. οποτε αννα 590 σε βλέπωΚαι το ερώτημα ...Αννα 590 ή Αντζελα 007????? Ιδου το αποψινό (για αύριο) ερώτημα
Καλημέρα! Χθες το απόγευμα κατά τις 6:30 επισκέφτηκα το Ηotel Attiki με milf Ασιατικής καταγωγής εκτός του χώρου. Μπαίνοντας στο ξενοδοχείο στην reception ήταν μια κοπέλα γύρω στα 25 με γλυκό προσωπάκι, μελαχρινή με μακριά μαλλιά, ζουμερή με ωραίες καμπύλες και απλά ντυμένη σαν να πήγαινε για καφέ με τις φίλες της. Ρώτησε για κάποιο δωμάτιο και μετά κατέβηκε στο κάτω επίπεδο του ξενοδοχείου. Μήπως κάποιος συναγωνιστής είχε ραντεβού μαζί της??? Από τον διάλογο που άκουσα πρέπει να ήταν Ελληνίδα!!
[/quote ]
Καλησπέρα φίλε μου, είδα ότι εγραψες ότι συνάντησες milf ασιατικής καταγωγής, επειδή ψάχνω και δεν βρίσκω κάτι αξιόπιστο θα μπορούσες να μου στείλεις σε p.m κάποιες λεπτομέρειες ή την αγγελία της; σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σου
Καλησπέρα έχει κανείς το τηλέφωνο της Σιας που κάνει κάνει ντουέτο με την ivanka;;
Ιδρώνει αρκετά την φανέλα... Αλλά λίγο βιαστική.....Η Ivanka ειναι καλη;
Ιδρώνει αρκετά την φανέλα... Αλλά λίγο βιαστική.....
Μηπως γνωρίζεις το τηλέφωνο της Σιας;;
το τηλ.της αννας590 που μπορουμε να το βρουμε ρε παιδια?
ANGELAΜαρίνα 60 η Άννα 590?