Manolis6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2018
- Like
- 63
- Πόντοι
- 1
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι ανάμεσα σε Μαρία Μολδαβή, Ιόλη, ΑΝΝΑ110 και Amaliya. Ποια μου προτείνετε?
εγώ προσωπικά αδυνατώ να το πιστέψω! μάλλον της ξέφυγε!
ναι λογικό να το αντέγραψες δεν μου κάνει εντύπωση ...επισης λογικό μου φαινετε ότι έκανες τόσες μέρες για να απάντησης σε αυτό που είπα....(άσχετα αν δεν απάντησες ..διότι άλλο έγραψα)αλλά και αυτό δεν μου κάνει εντύπωση σε καταλαβαίνω.... για όσους δεν θυμούνται έγραψα πως με το σάλιο μεταδίδονται μικρόβια ακόμα και με την γυναίκα μας η κοπέλα μας ...... όπως κάποια που είχες αναφερη από εκεί που αντέγραψες !!!Εγώ είπα (βάση ιατρικού άρθρου) ποιες μολυσματικές ασθένειες μεταφέρονται από το σάλιο (γλωσσοφιλο,κλπ)
Όσο για τις θεραπευτικές ιδιότητες του σάλιου,ναι υπάρχουν, αλλά στα σκυλιά!! Γι'αυτό το λόγο τα σκυλιά γλύφουν τις πληγές τους!!
ΥΓ Και τα αρχιδια τους γλείφουν για λόγους υγιεινής.!
Και γι'αυτό δεν έχουν δύσοσμο..
φαινετε πολύ καλό και δυνατό !!! Δεν ξέρω θα την πάρω τηλ να συζητήσουμε και θα σου πω τύπε μου !!Καλησπέρα σε όλους τους μερακλήδες!! Μήπως ξέρουμε τίποτα για αυτό?
Το βλέπω συνέχεια και απορώ αν αξίζει καταδρομική..
Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει ποστ. Ξέρουμε τπτ;
Spam είναι απο άλλο site για να πας να γραφτείς και να τα σκας.Καλησπέρα σας θα χρειαστώ την βοήθεια σας, βρήκα την συγκεκριμένη ...
Την ξέρει κανείς; Είναι αληθινό προφίλ; Και επίσης δεν έχει και τηλέφωνο
Ευχαριστώ
Δεν ξέρω αν έχει γραφτει κατι,ξερεται αν αξιζει αυτο το milf.
Φίλε μου , μην μπαίνεις στον κόπο..είναι από αυτά τα σαιτ (πχ Mistress18 κτλ) που χρησιμοποιούν κλεμμένες φώτο και μποτ για να χρεώνεσαι με κάποια για να πιάνεις διάλογο..φαίνεται στο τέλος η διεύθυνση του σαιτΚαλησπέρα σας θα χρειαστώ την βοήθεια σας, βρήκα την συγκεκριμένη ...
Την ξέρει κανείς; Είναι αληθινό προφίλ; Και επίσης δεν έχει και τηλέφωνο
Ευχαριστώ
δες και αποφασισε ;)Δεν ξέρω αν έχει γραφτει κατι,ξερεται αν αξιζει αυτο το milf.