Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Νομίζω ότι η εξήγηση δεν έχει να κάνει με θέμα υγείας, αλλά με ενα κώδικα που τοποθετεί το φιλί πιο κοντά στη συναισθηματική εξάρτηση κ αφοσίωση..η πίπα είναι απλά..part of the jobΑς μου θυμησει κάποιο καλό παιδάκι γιατί τα βιζιτακια τσιμπουκωνουν ακαποτα κ αποφεύγουν τα γλωσσόφιλα! Δε μου βγάζει νόημα ρε γαμωτο. Πιο πολλά μικρόβια στο στόμα κ καλα ή τι;
δε με καλύπτει η απάντηση σου φιλε Γιώργο,δυστυχώς. Άλλος;Νομίζω ότι η εξήγηση δεν έχει να κάνει με θέμα υγείας, αλλά με ενα κώδικα που τοποθετεί το φιλί πιο κοντά στη συναισθηματική εξάρτηση κ αφοσίωση..η πίπα είναι απλά..part of the job
Ορίστε ο λόγος φίλε!!Και συμφωνώ απόλυτα.Γιαυτο και εγώ αποφεύγω τα γλωσσοφιλα απο πτανες!Ας μου θυμησει κάποιο καλό παιδάκι γιατί τα βιζιτακια τσιμπουκωνουν ακαποτα κ αποφεύγουν τα γλωσσόφιλα! Δε μου βγάζει νόημα ρε γαμωτο. Πιο πολλά μικρόβια στο στόμα κ καλα ή τι;
Για να το πω πιο απλά, φιλαμε τον άνθρωπο μας, τον γκόμενο που αγαπάμε..τους άλλους τους γμμεΝομίζω ότι η εξήγηση δεν έχει να κάνει με θέμα υγείας, αλλά με ενα κώδικα που τοποθετεί το φιλί πιο κοντά στη συναισθηματική εξάρτηση κ αφοσίωση..η πίπα είναι απλά..part of the job
Απόσπασμα από σχετικό άρθροΠιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη επαφή, αυτή των χειλιών μάς αγγίζει ως τα πιο βαθιά σημεία του ψυχισμού μας, μας κάνει να ανοιγόμαστε στον άλλον, γκρεμίζει τοίχους και γεφυρώνει αποστάσεις. Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες του έρωτα, οι πόρνες, δεν φιλούν τους πελάτες τους, διατηρώντας έτσι ένα τελευταίο «τείχος», που προστατεύει τη βαθιά ιδιωτική τους σφαίρα. Μπορεί να «κατακτήσεις» το σώμα ενός άλλου ανθρώπου, όμως, αν δεν καταφέρεις να αποσπάσεις τα φιλιά του, δεν τον έχεις κατακτήσει πραγματικά, ούτε έχεις βάλει γερές βάσεις για να χτίσεις μια πραγματικά κοντινή και ζεστή ερωτική σχέση μαζί του.
Το ξέρω φίλε μου και συγνώμη αλλά..Πωωωωωω Καστράτο με γαμησες,αλλα με κάλυψες!
Άλλο το να δίνεις ένα φιλί (γλωσσοφιλο),να κάνεις έρωτα "καθαρά" για επαγγελματικούς λόγους, (που εκεί δεν υπάρχει το συναισθήμα,άρα και ερωτική -συναισθηματικη απόλαυση) και άλλο να το δίνεις στον σύντροφό σου.Πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη επαφή, αυτή των χειλιών μάς αγγίζει ως τα πιο βαθιά σημεία του ψυχισμού μας, μας κάνει να ανοιγόμαστε στον άλλον, γκρεμίζει τοίχους και γεφυρώνει αποστάσεις. Γι’ αυτό και οι επαγγελματίες του έρωτα, οι πόρνες, δεν φιλούν τους πελάτες τους, διατηρώντας έτσι ένα τελευταίο «τείχος», που προστατεύει τη βαθιά ιδιωτική τους σφαίρα. Μπορεί να «κατακτήσεις» το σώμα ενός άλλου ανθρώπου, όμως, αν δεν καταφέρεις να αποσπάσεις τα φιλιά του, δεν τον έχεις κατακτήσει πραγματικά, ούτε έχεις βάλει γερές βάσεις για να χτίσεις μια πραγματικά κοντινή και ζεστή ερωτική σχέση μαζί του.
Χαχαχα, ναι αυτό μας έφαγεΓιώργο εισαι ρομαντικός όπως κ γω. Ο Καστράτο πιο πρακτικός όπως πρέπει να είμαστε όλοι... καλα λέω μόνο μπλα μπλα, Νο Φακ
Μη σ'ακούσει η Λουκρητία τύπε, γιατί την έβαψε ο συναγωνιστής... θα τον βιάζει για κανένα εξάμηνο μετάΠωωωωωω Καστράτο με γαμησες,αλλα με κάλυψες!
Όχι Οχι..Άσε που μπορεί να γουστάρει (η Λουκρητία) τρίο με την Κυρία..Μη σ'ακούσει η Λουκρητία τύπε, γιατί την έβαψε ο συναγωνιστής... θα τον βιάζει για κανένα εξάμηνο μετά
..είναι σα να λέει ''όχι ρε γαμιόλη..μέχρι εδώ είσαι..η επόμενη πίστα είναι για λίγους και για να στην πουλήσω όπως θες πρέπει να σπρώξεις χοντρά..΄΄Ας μου θυμησει κάποιο καλό παιδάκι γιατί τα βιζιτακια τσιμπουκωνουν ακαποτα κ αποφεύγουν τα γλωσσόφιλα! Δε μου βγάζει νόημα ρε γαμωτο. Πιο πολλά μικρόβια στο στόμα κ καλα ή τι;