Ρε Ελεονίτα ..... Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
140 ;;;;;;;;;;;;;;
140 ;;;;;;;;;;;;;;
140 ;;;;;;;;;;;;;;
Προφανώς χρεώνει με το κιλό.
ετσι η ετσι ...παλι δεν τα λες ολα.... :SΠέφτει κ στα 80 μέσω μαμπα. Πιο κάτω δε παει το χρυσό μου . Άντε 60 για μια εκτόνωση
Ο ορισμός του μεταλλαγμένου :oθα στο χαλάσω αλλα νομίζω ειναι τρανς
Σε στιγμή αδυναμίας(μάλλον δεν είχε μασαμπουκωσει ακόμη!)έπεσε στα 70!Πέφτει κ στα 80 μέσω μαμπα. Πιο κάτω δε παει το χρυσό μου . Άντε 60 για μια εκτόνωση
ετσιιιιιιιιιετσι η ετσι ...παλι δεν τα λες ολα.... :S
ενταξει,τωρα το καταλαβα....ετσιιιιιιιιι
ρε πλακα κανεις θελει αυτη 80 και 150 και 200 ημαρτον :-ενταξει,τωρα το καταλαβα....
140 ;;;;;;;;;;;;;;
Πέφτει κ στα 80 μέσω μαμπα. Πιο κάτω δε παει το χρυσό μου . Άντε 60 για μια εκτόνωση
Σε αυτήν, ταιριάζει!Ρε Ελεονίτα ..... Ελεος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
140 ;;;;;;;;;;;;;;
140 ;;;;;;;;;;;;;;
αυτή είναι ωραία παχουλή !!! Σπάνια μαρεση τέτοιο στυλ αλλά αυτή με καυλονη από τις φοτοΤο προφίλ της στο μάμπα το έχει κανείς μπας και γλιτώσουμε κανα 50ρικο?
Το προφίλ της στο μάμπα το έχει κανείς μπας και γλιτώσουμε κανα 50ρικο?
Να το προσεξεις. Μπορει να γινει χρονιοαυτή είναι ωραία παχουλή !!! Σπάνια μαρεση τέτοιο στυλ αλλά αυτή με καυλονη από τις φοτο
Όταν λες χρόνιο? Κάτι σαν το δύσοσμο (που είσαι ρε φίλε) εννοεις?Να το προσεξεις. Μπορει να γινει χρονιο
Παντα με αγαπη
Παλευοντας με τα θηρία + 140€ η πάλη.....χεχεχε για γελια ειναι μερικές!!!Σε αυτήν, ταιριάζει!
Κάτσε κάτω από την μπάρα.
Ξαναπαιξτο . Δεν σου βγηκεΌταν λες χρόνιο? Κάτι σαν το δύσοσμο (που είσαι ρε φίλε) εννοεις?