adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
μαλλον για αυτην λεει γαλατσι μερια που για εμενα ειναι κομοδινο αλλα γουστα ειναι αυταΤη Zina Kocz λες;
μαλλον για αυτην λεει γαλατσι μερια που για εμενα ειναι κομοδινο αλλα γουστα ειναι αυταΤη Zina Kocz λες;
η Ζέτα είναι αυτή από ΚασσάνδραςΚαλησπέρα.τσεκαρα μολις στο ινσταγκραμ ενα ξεκωλίδιο που εχει ονομα "evelina karagatsi".
Έχει δοκιμασει κανεις; εχουμε καμια πληροφορια; ειναι σιγουρα της δουλειάς.
η Ζέτα είναι αυτή από Κασσάνδρας
Να μην κάνω τον κόπο δηλαδή;..πάει καιρός που μιλάμε κ δεν το έχω αποφασίσει ακόμαμαλλον για αυτην λεει γαλατσι μερια που για εμενα ειναι κομοδινο αλλα γουστα ειναι αυτα
παστελια φατα πιο καλα ;) φιλαρακι πολυ ξεπετα την εφερα μπιλ και στο ημιχρονο σφυριξα την λήξη ...μιλαμε για μεγαλο παλτοΝα μην κάνω τον κόπο δηλαδή;..πάει καιρός που μιλάμε κ δεν το έχω αποφασίσει ακόμα
Καλησπερα συναθλητές
16.00 κοντά στον Πριαμο Παγκράτι όμορφο μωρό με πολωνικό fiat 500 χρώματος πράσινου
Αν κάποιο ξέρει κάτι παρακαλώ πμ
Ότι καλητερο πάντα !!!!
Τη Zina Kocz λες;
γιατι δεν χωθηκες ρε φιλε?τωρα ποιος να σου πει και να ριμαξει,με αυτες τις πληροφοριες που γραφεις?χωνομαστε,οταν βλεπουμε γκομενιτσα που μπορει να χαρτζιλικονεται,δεν υπαρχει ντροπη.ετσι θα την μαθουμε και θα δωσουμε πληροφοριες και σε αλλους συναδελφους.Καλησπερα συναθλητές
16.00 κοντά στον Πριαμο Παγκράτι όμορφο μωρό με πολωνικό fiat 500 χρώματος πράσινου
Ότι καλητερο πάντα !!!!
Εχει δικιο ο Φρανκ! Και μπηκα στο ασανσερ στο μπιλ πριν καιρο με μια αλλα δεν κατι ιδιαιτερο αλλιως θα ζηταγα τηλεφωνο. Το εχω κανει παλιοτερα και εχω κανει κονε ετσι να ζητησω κινητογιατι δεν χωθηκες ρε φιλε?τωρα ποιος να σου πει και να ριμαξει,με αυτες τις πληροφοριες που γραφεις?χωνομαστε,οταν βλεπουμε γκομενιτσα που μπορει να χαρτζιλικονεται,δεν υπαρχει ντροπη.ετσι θα την μαθουμε και θα δωσουμε πληροφοριες και σε αλλους συναδελφους.
γιατι δεν χωθηκες ρε φιλε?τωρα ποιος να σου πει και να ριμαξει,με αυτες τις πληροφοριες που γραφεις?χωνομαστε,οταν βλεπουμε γκομενιτσα που μπορει να χαρτζιλικονεται,δεν υπαρχει ντροπη.ετσι θα την μαθουμε και θα δωσουμε πληροφοριες και σε αλλους συναδελφους.
Συνήθως δεν δίνουν, ειδικά εάν είναι από γραφείο.Εγώ πάντος μία φορά στην πόρτα του κρεολή,εγώ έμπαινα κι εκείνη έβγαινε εμφανώς απο ραντεβού,κι ενω με ρώτησε τι ώρα είναι,ὀταν της ζήτησα τηλέφωνο μου απάντησε δεν.....
Καλησπερα συναθλητές
Ότι καλητερο πάντα !!!!
Λιγες πληροφοριες δινεις. Κοντα λες στον Πριαμο αρα δεν την ειδες να βγαινει απο κει, ισως δεν ειναι της δουλειας.
Αλλα και απο κει να βγηκε το αμαξι που οδηγει λιγες πιθανότητες ειναι να το ξερει ο πελατης.
Τυπε αφού δεν υπάρχει θέμα κόστους, Μαριαλένα με τρέλα..Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για ένα μωρό (το κόστος δεν αποτελεί παράγοντα), που να είναι δυνατό στα πνευστά και να τιμά την φανέλα. Liza Vip έχω στείλει και περιμένω άρα προς το παρόν και να θέλω δεν μπορώ. Με αυτά που έχω διαβάσει είμαι μεταξύ Marialena και Μολδαβή και ίσως λέω ίσως να πήγαινα σε Χριστίναxxx ή Λατίνα. Από τις αναφερόμενες ποια προτείνετε? Κάποια άλλη δοκιμασμένη πρόταση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων :-