mike tri
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 90
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε με έσωσεςΔεν φερνει ειναι και πολυ γνωστη μαλιστα!!!!!!!!
Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε με έσωσεςΔεν φερνει ειναι και πολυ γνωστη μαλιστα!!!!!!!!
Βαζει πολλα φιλτρα και γω που την ειχα παρει με 50Ευχαριστώ πολύ συνάδελφε με έσωσες
Εχει γινει καλή δουλείτσα παντως !Βαζει πολλα φιλτρα και γω που την ειχα παρει με 50
Δεν την γνωρισα καλα απ το κωλο της τη γνωρισα.
ναι ασε να της δινουν 250 αχαχχαχαχαχαΕχει γινει καλή δουλείτσα παντως !
Ναι 250 με τιποτα.ενας φιλος μου μιλαει μαζι της στο ινστα και του ειπα οτι ειναι τρανς και εχει ξενερωσειναι ασε να της δινουν 250 αχαχχαχαχαχα
Μονο στη βοσκανιδου θα εδινα τοσα !!!!!!
εγώ αδερφέ θα ανέβω στην θεσσαλονίκη σε 15 μέρες
οπότε κοντή γιορτή !
τώρα αν κανας Μακεδόνας σύντροφος ξέρει κάτι ας το πεί εδώ όντως.
Nεα εμφάνιση μήπως κάνας σύντροφος Θεσσαλονικιός ξέρει κάτι;
θα εκτιμηθεί οποιαδήποτε πληροφορία..για την νεαρά(εαν υπάρχει βέβαια)
το θέμα είναι ότι δουλεύει αδερφέ και μας ξεκαυλωνει.τωρα γιατί έκλεισε το νήμα της δεν μας νοιάζει και πολύ.για Καλημέρα και καληνύχτα το είχαμεΑπό ό,τι έχω πληροφορηθεί η marina 28 έχει καταφθάσει στην χώρα μας εδω και κάποιες μέρες. Έχει κλείσει το νήμα της σταμάτησε να ανεβάζει φωτός και γενικά δεν εμφανίζεται..Γνωρίζει κάποιος τι έχει συμβεί?
Όχι κανονικά φίλε μουΕννοείται αδερφέ δεν ειναι σημαντικό αλλά ήθελα να δω αν είχε παιχτεί τπτ άλλο από άποψη μηπως είχε πλέον κλειστό πελατολόγιο κτλ..
το θέμα είναι ότι δουλεύει αδερφέ και μας ξεκαυλωνει.τωρα γιατί έκλεισε το νήμα της δεν μας νοιάζει και πολύ.για Καλημέρα και καληνύχτα το είχαμε
ποια ειναι τουτη η βοσκανιδου ρε?στειλτε μου κατι και εμενα.οποιος ξερει περιμενω π.μ.ναι ασε να της δινουν 250 αχαχχαχαχαχα
Μονο στη βοσκανιδου θα εδινα τοσα !!!!!!
μπορεί να είχε πολλά μηνύματα και να το είδε και να ξέχασε να σου στείλει.. ξανα προσπαθησε.εγω οπότε έχω στείλει απαντάει σχεδόν αμεσωςΣε μήνυμα μου στο viber εδώ και μέρες το έχει δει αλλά δεν έχει απαντήσει για να κανονίσουμε κάτι...!!!
Η πρώην του Παντελίδηποια ειναι τουτη η βοσκανιδου ρε?στειλτε μου κατι και εμενα.οποιος ξερει περιμενω π.μ.
Googlare την ρε Φρανκ νομιζω ειναι γνωστη που τα ειχε με τον Παντελιδηποια ειναι τουτη η βοσκανιδου ρε?στειλτε μου κατι και εμενα.οποιος ξερει περιμενω π.μ.