Κοιτα μαιλάκο .... σε αντιπαράθεση δεν έχω έρθει μέχρι τώρα εδώ μέσα τόσο καιρό , και δεν πρόκειται να το κάνω για πάρτη σου .... τώρα για την ενημέρωση που λες που έχω κάνει εδώ μέσα ας το κρίνουν άλλοι, άλλωστε τα γραπτά μας μένουν ... επίσης το τι γαμώ και αν γαμαω πατσολες με 70 αυτό το ξέρει η τσέπη μου και πουτσος μου ...
παντως για να το κλείσω το θέμα «της πως την λένε αυτήν την φορά», σου παραθέτω κριτική παρακάτω που αφορά την ίδια .... και όσοι γνωρίζουν ξέρω ότι θα το επιβεβαιώσουν ... και ας μην γράψουν κάτι ...
και όσοι δεν ξέρουν ας μάθουν για να μην νομίζεις εσυ και άλλοι σαν εσένα ότι τρώμε κουτόχορτο ....
Και μην γραψεις δεν είναι η ίδια .... γιατί θα ανεβάσω και εγώ φωτο που έστελνε στο Viber κλπ και μετά θα παίξουμε το βρείτε τις διαφορές ....
Α να σε ρωτήσω οι φωτο που ανέβασες γιατί κατέβηκαν ; Ξέχασες να κανεις φωτοσοπ το τατοο ;
Άσε μας βραδυατικα αγορι μου ... κανε την δουλεια σου απλά μην κοροϊδεύεις κόσμο εδώ μέσα ... δεν είναι όλοι ψαράδες
Το κλείνω εδώ εγώ το θέμα για να μην πηδήξουμε το νήμα όπως ειπε και ο guru ....
καλη συνέχεια