SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
σε άφησα να χαρείς λίγο στο...ημίχρονο....είσαι ζαβολιάρης...
σε άφησα να χαρείς λίγο στο...ημίχρονο....είσαι ζαβολιάρης...
...το τηλ της Ρένας please...ναι...αλλά έχω το τλφ. της Ζωής...100-2!!!!
Έλα ντε...το αναμένω!!!...το τηλ της Ρένας please...
Παρεξήγησες μάλλον εσκεμμένα. Όποτε να επαναδιατύπωσω την ερώτηση. Ποσό κοστολογεί η δεσποινίς τον χρόνο της εάν γνωρίζεις!δεν είναι όλα για πούλημα!!! Έχουμε και κάποιες αρχές!!!
Εσκεμμένα? Όχι βέβαια!!! Και όχι,δεν γνωρίζω!!!
Μαιλακο το τηλέφωνο της Ζωής αν μπορείς να μου δώσεις. ευχαριστώ!
τοσο κειστο κλαμπ που η παροιμια η πουτανα θελει να κρυφτει η χαρα δεν την αφηνει κανει κρα...Θα ηθελα και εγω αμα γινεται τηλεφωνακι η τηλεφωνακια. Ειναι πολυ κλειστο κλαμπ αυτα τα δυο κοριτσια. Ποσο πανε την ωρα ?
αφου δεν εχει αγγελια εσυ πως την ανακαλυψες και την διαφημιζεις?Θα δωσω σε μερικους τηλ στα 22 ετη δεν εχει αγγελια πουθενα
...το clubΘα ηθελα και εγω αμα γινεται τηλεφωνακι η τηλεφωνακια. Ειναι πολυ κλειστο κλαμπ αυτα τα δυο κοριτσια. Ποσο πανε την ωρα ?
...ε...οι κοπέλες δεν πάνε μόνες τους στα clubs...2-3 μαζί πάνε κάθε φορά...για παρέα...τοσο κειστο κλαμπ που η παροιμια η πουτανα θελει να κρυφτει η χαρα δεν την αφηνει κανει κρα...
3-4 κοπελες με την μια.... πονηρευτητε λιγο...
καλά εσύ άστο είσαι μεγαλη λέραεχω βρει καλυτερα κ αφου ηταν για λιγους τα ειδαν λιγοι... δεν βγηκα να το παιξω ξερολας εδώ... ουτε ειπα κοιτατε τι πηδαω είναι για λιγους τα τηλ.. τα ειδαν οι λιγοι που επρεπε...
Εσυ πρεπει να εισαι ορθιο ζωο με ποδια!!! Τραβα παιξε παρακατω ορνιθοπιθηκα!!!εχω βρει καλυτερα κ αφου ηταν για λιγους τα ειδαν λιγοι... δεν βγηκα να το παιξω ξερολας εδώ... ουτε ειπα κοιτατε τι πηδαω είναι για λιγους τα τηλ.. τα ειδαν οι λιγοι που επρεπε...
Μιλαμε για βλακα με περικεφαλαια!!!τοσο κειστο κλαμπ που η παροιμια η πουτανα θελει να κρυφτει η χαρα δεν την αφηνει κανει κρα...
3-4 κοπελες με την μια.... πονηρευτητε λιγο...
Μου βαρεσαν το κουδουνι !!!! Ικανοποιηθηκες;;αφου δεν εχει αγγελια εσυ πως την ανακαλυψες και την διαφημιζεις?
Η φιλεναδα της!! 24 ετη Ρενα
και τους ανοιξες??? Δεν φοβήθηκες ??Μου βαρεσαν το κουδουνι !!!! Ικανοποιηθηκες;;
Φοβηθηκα αλλα με πλακωσαν στη πιπακαι τους ανοιξες??? Δεν φοβήθηκες ??
χαχαχα... κυριως αυτή με το τατουάζ στο χερι... Είναι το δυνατο της σημειο... η πιπα!Φοβηθηκα αλλα με πλακωσαν στη πιπα