pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
ποια ειναι αστερι ρε προμο?
Η κυρια ειναι εξαιρετικη
Αδερφε ειναι αστερι
εκτος απο αστερι,εξαιρετικη,πολυ καλη,κατι ποιο χειροπιαστο εχεις να ποσταρεις...?Χωρις αμφιβολια πολυ καλη
την πήρες...?Χωρις αμφιβολια πολυ καλη
μπορει να εχει και...ανταποδοτικα οφελη,κατι σαν τα τα F16 που ειχαμε παρει..εκτος απο αστερι,εξαιρετικη,πολυ καλη,κατι ποιο χειροπιαστο εχεις να ποσταρεις...?
Καλησπέρα,
Ποιο Call girl θα προτείνατε για ζευγάρι στην Αθήνα;
Ιδανικά να βγάζει GFE.
Ευχαριστώ
Μαριαλενα θα ελεγα εγω.
αν και της πανε πιο πολυ οι υψηλες στροφες,δε νομιζω να μη σας αρεσει.
Ευχαριστώ
κι εγώ για αυτήν είχα διαβάσει, αλλά είπα να δω κι άλλες επιλογές.
Ωσπου να πετυχουν την Μαριαλενα , θαχουν παντρευτει, θαχουν κανει 2-3 παιδια και θα περιμενουν την συνταξη. Αστο φιλε. ψαξε αλλουΜαριαλενα θα ελεγα εγω.
αν και της πανε πιο πολυ οι υψηλες στροφες,δε νομιζω να μη σας αρεσει.
τι ειναι αυτο φιλε?Αν μου επιτρέπεται, παραθέτω κι εγώ ένα προφίλ/ εμπειρία/ τυχαίο εύρημα στο Instagram. Αναζητήστε το προφίλ Ella Gold (missjuicy006)
Ωσπου να πετυχουν την Μαριαλενα , θαχουν παντρευτει, θαχουν κανει 2-3 παιδια και θα περιμενουν την συνταξη. Αστο φιλε. ψαξε αλλου
τι ειναι αυτο φιλε?
κοστος φιλε ολο αυτο?αναλ κανει?Ενα συμπαθητικό μαυράκι:
Μιλάει άπταιστα αγγλικα, θα ανταλλάξετε 350 μηνύματα μέχρι να βρεθείτε, μικρή, γύρω στα 22, πολύ αδύνατη, μικρό στήθος, έχει ένα περιέργο τατού σε όλη την κοιλιά της πολύ περίεργο σαν να της το έχουν κάνει με μαχαίρι ή κάτι τέτοιο που το κάνουν στην φυλή της, πολύ ωραίο σώμα, σούπερ αδύνατη, μικρό πολύ, σφιχτό κωλαράκι, τέλειο στην όψη, μέτρια και ψυχρή στην "μάχη", πίπα αρκετά καλή, κραυγές πολλές αληθοφανείς κατά την πράξη, πολύ καθαρή. Γενικά απλώς συμπαθητική, έκανα τον κασκαντέρ, ΔΕΝ θα επαναληφθεί. Ελπίζω να σας κάλυψα.
ευχαριστω φιλε!!100 Ευρώ, 2 εκτονώσεις, κτλ, κτλ. Αν συνδεθείς σου στέλνει όλο τον τιμοκατάλογο σε μήνυμα. Λωκό δεν δοκιμάσα.
Να'σαι καλά.ευχαριστω φιλε!!
Ο τσαρλατάνος της φυλής, υπερκοστολογησε τα βουντού που έκανε στην100 Ευρώ, 2 εκτονώσεις, κτλ, κτλ. Αν συνδεθείς σου στέλνει όλο τον τιμοκατάλογο σε μήνυμα. Λωκό δεν δοκιμάσα.
Ο τσαρλατάνος της φυλής, υπερκοστολογησε τα βουντού που έκανε στην
μαυρουκα.. :S
Αν αναλογιστούμε αυτό που λένε για τις Βραζιλιάνες, κατά συνέπεια και για τις μαύρες,12χρονων γυναίκες,30 γριες..Το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει πολύ καλό φωτογράφο και δεν το λέω ειρωνικά. Κατά τα άλλα ναι, πέραν του δροσερού της ηλικίας και του αντικειμενικά εξαιρετικού κορμίου τα υπόλοιπα ήταν η χρυσή μετριότητα.