easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Οκ, Thanks steeve.
Ψαξτε το λιγο ...λοιπον με μια μικρη ερευνα 3 λεπτων το τηλεφωνακι τηs και μετα η φωτο τηs συνδυαζονται με αυτεs και το τηλεφωνακι τηs sexyAnnas ...πιο παλια Ελενηs και τωρα jane ...χαχαχα !!! ολοι την ξερουμε ...αυτα !!! ()
Καλημέρα συναγωνιστές!! Σήμερα θα παραθέσω μια κριτική για μια συνάντηση η οποία έγινε περίπου προ ενός μηνός με την
Θέλωντας να βρω μια ανεξάρτητη με full προγραμματάκι αλλά και οικονομική αποφάσισα να κάνω το κασκαντεριλίκι καθώς δεν είχα βρει πληροφορίες στο site (ελπίζω να μην μου ξέφυγε τπτ και την πάτησα..)
Λοιπόν οι φώτο είναι ελάχιστα πειραγμένες. Η κοπέλα είναι (νομίζω) γύρω στα 28 με πιασίματα (όχι του γούστου μου, προτιμώ skinny) και καλούς βύζους.
Στην ουσία, ήρθε με φορεματάκι που κάλυπτε τις ατέλειες και μόλις πλησίασα Δυστηχώς δεν μύριζε όμορφα... Μύριζε λές και ήταν από το πρωί έξω με τα χθεσινα - προχθεσινά ρούχα της... :S :S :S και αφού την Πίεσα να μπει για ένα ντουζακι περνάμε στα της πράξης:
Πίπα μέτρια και ψιλοβαριόταν όταν της είπα να συνεχίσει, κωλαράκι δεν έδωσα γιατί όταν ζήτησα μου ψιλογκρίνιαξε ότι γενικά δεν το προτιμώ κτλ... η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα 2η φορά γιατί φοβόμουν καμια τούρτα... Οπότε τυπικά πράγματα... Πίπα, λίγο άθλιο μουνάκι και τελείωμα σε πρόσωπο (το μόνο που με ευχαρίστησε)... Μετά πλύθηκε στο πρόσωπο και έφυγε χωρίς ντουζ...
Το μεγαλύτερο μειον η υγιεινή!! Άποψη μου μακριά και καθαροί!!! Δεν αξίζει ούτε 20...
Καλά να περνάτε!!
ωραία ενημέρωση συνονόματε φαν του μεγάλου στρατηλάτη!Καλημέρα συναγωνιστές!! Σήμερα θα παραθέσω μια κριτική για μια συνάντηση η οποία έγινε περίπου προ ενός μηνός με την
Θέλωντας να βρω μια ανεξάρτητη με full προγραμματάκι αλλά και οικονομική αποφάσισα να κάνω το κασκαντεριλίκι καθώς δεν είχα βρει πληροφορίες στο site (ελπίζω να μην μου ξέφυγε τπτ και την πάτησα..)
Λοιπόν οι φώτο είναι ελάχιστα πειραγμένες. Η κοπέλα είναι (νομίζω) γύρω στα 28 με πιασίματα (όχι του γούστου μου, προτιμώ skinny) και καλούς βύζους.
Στην ουσία, ήρθε με φορεματάκι που κάλυπτε τις ατέλειες και μόλις πλησίασα Δυστηχώς δεν μύριζε όμορφα... Μύριζε λές και ήταν από το πρωί έξω με τα χθεσινα - προχθεσινά ρούχα της... :S :S :S και αφού την Πίεσα να μπει για ένα ντουζακι περνάμε στα της πράξης:
Πίπα μέτρια και ψιλοβαριόταν όταν της είπα να συνεχίσει, κωλαράκι δεν έδωσα γιατί όταν ζήτησα μου ψιλογκρίνιαξε ότι γενικά δεν το προτιμώ κτλ... η αλήθεια είναι ότι δεν ρώτησα 2η φορά γιατί φοβόμουν καμια τούρτα... Οπότε τυπικά πράγματα... Πίπα, λίγο άθλιο μουνάκι και τελείωμα σε πρόσωπο (το μόνο που με ευχαρίστησε)... Μετά πλύθηκε στο πρόσωπο και έφυγε χωρίς ντουζ...
Το μεγαλύτερο μειον η υγιεινή!! Άποψη μου μακριά και καθαροί!!! Δεν αξίζει ούτε 20...
Καλά να περνάτε!!
και ποσο πειγε η ταριφα;ωραία ενημέρωση συνονόματε φαν του μεγάλου στρατηλάτη!
Παιδες το Χριστινακι 23 ειναι που εκανε καριερα με τη Σοφια απο Κορυδαλλοωραιος φιλε
Κ γω αν δεν δω να κανει ντους εκεινη τη στιγμη χαλιεμαι
Αλλα ουτε κ μετα :S???
Όπως τα έγραψε ο φίλος έχουν τα πράγματα. Είναι η γνωστή και συζητημένη εκτενώς Χριστίνα 23 από το Περιστέρι, που έχει δικό της χώρο στο Σταθμό Λαρίσης. Έχει δεκάδες αγγελίες και φωτό που είναι πραγματικές. Γενικά έχει καλό κορμί, αλλά πάσχει σε άλλα. Είναι μια οικονομική αλλά μέτρια περίπτωση. Κύριο μείον ότι είναι εντελώς αναξιόπιστη με τα ωράρια στα ραντεβού. Έχει και μια μιλφ φίλη και δουλεύουν μαζί περιστασιακά. Αν δεν κάνω λάθος την μιλφ την λένε Ζέτα (δεν την έχω πάρει, απλά μου την έχει αναφέρει). Η ταρίφα της Χριστίνας είναι 60 για μια ώρα, και 70-80 (όπου σε πιάσει) με άναλ.
ωραιος φιλε απο θεμα καθαριοτητας ισχυει αυτο που ειπε ο συναγωνιστης?Όπως τα έγραψε ο φίλος έχουν τα πράγματα. Είναι η γνωστή και συζητημένη εκτενώς Χριστίνα 23 από το Περιστέρι, που έχει δικό της χώρο στο Σταθμό Λαρίσης. Έχει δεκάδες αγγελίες και φωτό που είναι πραγματικές. Γενικά έχει καλό κορμί, αλλά πάσχει σε άλλα. Είναι μια οικονομική αλλά μέτρια περίπτωση. Κύριο μείον ότι είναι εντελώς αναξιόπιστη με τα ωράρια στα ραντεβού. Έχει και μια μιλφ φίλη και δουλεύουν μαζί περιστασιακά. Αν δεν κάνω λάθος την μιλφ την λένε Ζέτα (δεν την έχω πάρει, απλά μου την έχει αναφέρει). Η ταρίφα της Χριστίνας είναι 60 για μια ώρα, και 70-80 (όπου σε πιάσει) με άναλ.
τι τα θελεις τα ντεμυ ρε ανδρεα?αφου εχεις τα σιγουρα και δοκιμασμενα,μην αναλωνεσαι αλλου.ειναι καιροι να πηγαινουμε ψαχνοντας και στο αγνωστο ,με την καθε μια και βρωμικη απο πανω?στα σιγουρα φιλε και αυτες που ξερουμε.ας μην ειναι και μοντελα.ωραιος φιλε απο θεμα καθαριοτητας ισχυει αυτο που ειπε ο συναγωνιστης?
Για τις υπόλοιπες ξέρουμε κάτι;Φίλε η 2η πάντως είναι η Χριστίνα που γράψαμε πιο πριν. Στην αγγελία που γράφεις έχει το 1 από τα 2 τηλέφωνα που χρησιμοποιεί.
Λάθος Ναπολεοντα ρωτας...και ποσο πειγε η ταριφα;
Εγώ φίλε μία φορά πήγα και δεν ξαναπήγα. Τα σχόλια που έχουν γραφτεί για αυτήν είναι έτσι και έτσι, είναι και θέμα γούστου του καθενός αλλά ο χώρος της ήταν άθλιος, επιπέδου μπουρδέλου, οπότε μην περιμένετε πολλά από θέματα καθαριότητας.Είναι στο μέσο όρο για το χώρο η Χριστίνα στην καθαριότητα. Πλένεται περιστασιακά. Την έχω πάρει 2 φορές στο χώρο της. Την 1η έκανε μπάνιο μπροστά μου μια φορά. Την 2η δεν έκανε γιατί ήταν έτοιμη μου είπε. Γενικά εκτιμώ ότι δεν είναι σχολαστική, ειδικά επειδή έχει κολλητά ραντεβού.
Είναι και πολύ λιγούρα με τα χρήματα. Χαρακτηριστικός διάλογος πιο κάτω. Ραντεβού δικό μου 7.00 το απόγευμα καθημερινή. Με πήρε 7.30 περίπου. Στο τέλος έκανα ψηλή κουβέντα μαζί της. "Μωρό μου πως πάνε οι δουλειές;", απάντηση δική της "Χάλια, είσαι μόλις το 5ο ραντεβού μου σήμερα" !!!! Τα σχόλια δικά σας... εγώ δεν ξαναπήγα μαζί της πάντως έκτοτε.
Ωπα μπλεξαμε τους στρατηλατεςΛάθος Ναπολεοντα ρωτας...
δεν διαφωνω καθολου φιλαρακι απλα λεμε καμια δοκιμη μηπως αξιζει σε κανα καινουριο!!τι τα θελεις τα ντεμυ ρε ανδρεα?αφου εχεις τα σιγουρα και δοκιμασμενα,μην αναλωνεσαι αλλου.ειναι καιροι να πηγαινουμε ψαχνοντας και στο αγνωστο ,με την καθε μια και βρωμικη απο πανω?στα σιγουρα φιλε και αυτες που ξερουμε.ας μην ειναι και μοντελα.