Επισκέπτης
Έλα ρε συ...
Τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να τις κρατάς για τον εαυτό σου!
Λίγος εγωισμός ποτέ δε βλάπτει...
Μάνα μου τά κλεφτόπουλα................
Έλα ρε συ...
Τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να τις κρατάς για τον εαυτό σου!
Λίγος εγωισμός ποτέ δε βλάπτει...
Μάνα μου τά κλεφτόπουλα..
Έλα ρε συναθλητή... Γενικά μιλάω... Πάντα φιλικά.Αν αναφερεσαι για εμενα tyrael
Γενικά μιλάω...
Πάντα φιλικά.
[URL unfurl="true"]http://kentro.olx.gr/en/iid-132034764[/quote[/URL]]
πόσα ζήτησε;Συναγωνηστες βρηκα μια κοπελα απο το olx μελαχροινη πολυ γλυκο προσωπακι μεγαλο στηθος πολυ καλο σεξ ελληνιδα (οχι σαν και αυτες που ξερουμε)και το βασικο πρεπει να ειναι καινουργια στον χωρο ηταν πολυ στενη καταθετω λινκ !!!!!
Είναι μία από τις κοπελιές που έχει μαζέψει(; ) η Σάντρα....Δεν ξέρω περισσότερεσ λεπτομέρειες αλλά αν έχουν μάθει από τη Σάντρα και έχουν τις τιμές της Σάντρας τότε μιλάμε για κομοδίνα των 130 ευρώ (εάν δεν κάνω λάθος)Συναγωνηστες βρηκα μια κοπελα απο το olx μελαχροινη πολυ γλυκο προσωπακι μεγαλο στηθος πολυ καλο σεξ ελληνιδα (οχι σαν και αυτες που ξερουμε)και το βασικο πρεπει να ειναι καινουργια στον χωρο ηταν πολυ στενη καταθετω λινκ !!!!!
Δεν έχεις δίκιο...Mιλάμε για κομοδίνα των 130 ευρώ
ολα καλα το γλυκο προσωπακι που το ειδες?Συναγωνηστες βρηκα μια κοπελα απο το olx μελαχροινη πολυ γλυκο προσωπακι μεγαλο στηθος πολυ καλο σεξ ελληνιδα (οχι σαν και αυτες που ξερουμε)και το βασικο πρεπει να ειναι καινουργια στον χωρο ηταν πολυ στενη καταθετω λινκ !!!!!
ολα καλα το γλυκο προσωπακι που το ειδες?
Πως θα την προωθησει;ολα καλα το γλυκο προσωπακι που το ειδες?
Δεν έχεις δίκιο...
Η κοπέλα κάνει ρυθμική γυμναστική από 5 ετών...
Τόση ευλιγισία θα την άφηνε ανεκμετάλλευτη;
Αυτό φαίνεται άλλωστε...
μονο αν της ριξεις ενα κιλο ζαχαρη γινετε γλυκιαΑφού λέει...ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΛΥΚΙΑ στο OLX
μονο αν της ριξεις ενα κιλο ζαχαρη γινετε γλυκια
Κοντινό από την κωλοτρυπίδα της ...
Δύσκολο... Ενώ όλα ταιριάζουν {ύψος, βάρος, συνολικές διαστάσεις}, η μύτη της δεν έχει αυτό το κλασσικό πάτημα από το μανταλάκι... Μάλλον ρυθμική γυμναστική...αθλήτρια συγχρονικής κολύμβησης!
Αν αναφερεσαι για εμενα φιλε tyrael αυτες της περιπτωσεις πρεπει να της μοιραζεσαι οπως κανουν ολοι εδω μεσα!!!!
Ορίστε; 24χρονη Γαλλοαφρικάνα?????
δες όμως και δω για να έχεις μια πρώτη άποψη...ισως καταφερω να συνεννοηθω.
Οπως εχω καταλαβει ειναι Σενεγαλεζα περιπου 28-30. Ειναι γαλλοφωνη κι επειδη το χειριζομαι το Γαλλικο ισως καταφερω να συνεννοηθω.
Θα ενημερωσω την εκλεκτη ομυγηρη