mounopanas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
για να ψησει τη φαση να της πει το ποιημα στα γαλλικα να του κατσει je t aime!!!!!!!!!Γιά ποιό ακριβώς πράγμα να συνεννοηθείς ώστε νά απαιτείται η γνώση γαλλικών;
για να ψησει τη φαση να της πει το ποιημα στα γαλλικα να του κατσει je t aime!!!!!!!!!Γιά ποιό ακριβώς πράγμα να συνεννοηθείς ώστε νά απαιτείται η γνώση γαλλικών;
δες όμως και δω για να έχεις μια πρώτη άποψη...
www.bourdela.com/call-girls/girls/tzetlina/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/tzetlina/[/b[/URL]]
εγώ πάλι με μαύρες, από μακριά....
Γνωρίζει κανένας συναγωνιστής πως την βρίσκουμε την κυρία;
ρε γιατι το αποπηρατε το παιδι.ενταξει λιγο μπαζο η γκομενα αλλα γαμησε καλα τουλαχιστον .εγω εφαγα μια φρικη με τη σαφαρι που ειναι σουπερ καβλαΠαιδες οσο αφορα την ΑΡΤΕΜΙΣ που εβαλα το λινκ πριν ουτε κομοδινο ειναι ουτε 130ευρω παιρνει που ειπατε αλλα ουτε θελω να την προωθησω που εγραψε καποιος αλλος φιλος εγω την δοκιμασα και ειπα να το ποσταρω οπως κανουν πολλοι ανθρωποι εδω μεσα μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν!
Καθένας έχει τα δικά του πρότυπα.
Εγώ απλώς εκφράζω, ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ άποψη.
Αλλά υπάρχουν και αντικειμενικές αλήθειες.
Η συγκεκριμένη κυρία, είναι Κυρία.
Για να ατιληφθεί ο κάθε συναθλητής τι ακριβώς αγοράζει πρέπει να τελικά να δοκιμάσει μόνος του.
Και εγώ έχω ασχοληθεί με τις κοπέλες του Μισέλ, του naughty, και μάλιστα με κάποιες πέρασα καλά.
Αλλά αν κάποιος έχει ασχοληθεί σε βάθος με το άθλημα {και αυτό το λένε 6~άστεροι εδώ μέσα} ~το οποίο συνυπογράφω~, μόνο τότε αντιλαμβάνεται το επίπεδο που μπορεί να έχει η κοπέλα που τον σερβίρει.-
Παιδες οσο αφορα την ΑΡΤΕΜΙΣ που εβαλα το λινκ πριν ουτε κομοδινο ειναι ουτε 130ευρω παιρνει που ειπατε αλλα ουτε θελω να την προωθησω που εγραψε καποιος αλλος φιλος εγω την δοκιμασα και ειπα να το ποσταρω οπως κανουν πολλοι ανθρωποι εδω μεσα μην λετε πραγματα που δεν ισχυουν!
Ριξε μια ματια 1-2 σελλιδες πιο πισω και θα τη βρεις
ρε γιατι το αποπηρατε το παιδι.ενταξει λιγο μπαζο η γκομενα αλλα γαμησε καλα τουλαχιστον .εγω εφαγα μια φρικη με τη σαφαρι που ειναι σουπερ καβλα
Αυτό δεν το κάνω... Είναι αντίθετο στις αρχές μου.Υ.Γ. Τους εξάστερους γάμα τους!
για να ψησει τη φαση να της πει το ποιημα στα γαλλικα να του κατσει je t aime!!!!!!!!!
Αυτό δεν το κάνω... Είναι αντίθετο στις αρχές μου.
σουπερ εμφανιση και μονοΦίλε είναι σούπερ καύλα ή σούπερ εμφάνιση;Διότι σούπερ-καύλα καί ήττα δέν συμβιβάζονται.
Αν χρειάζεται κάποιος βοήθεια στα γαλλικά, να ξεθάψω και τις δικές μου γνώσεις για συνδρομη...Ωραίο βίτσιο
ξερω κι εγω.ζε μαπελ-ζε σουι-τρεζολι.λες να φτανουν για να μου κατσειΑν χρειάζεται κάποιος βοήθεια στα γαλλικά, να ξεθάψω και τις δικές μου γνώσεις για συνδρομη...
σουπερ εμφανιση και μονο
Αν χρειάζεται κάποιος βοήθεια στα γαλλικά, να ξεθάψω και τις δικές μου γνώσεις για συνδρομη...
Απλώς δε μπορώ να ακυρώσω αξιόλογα άτομα ~συναθλητές~.Δηλαδή γαμάς;
Γιά τελευταία φορά: ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ όπως ακριβώς κάνουμε μέ κάθε επαγγελματική υπηρεσία.Δέν πληρώνουμε μία γυναίκα πού έτυχε νά γεννηθεί ωραία.Πληρώνουμε μία γυναίκα πού έμαθε νά γαμιέται ωραία.Τέλος.
Το βασικό στα γαλλικά είναι το accent και το ύφος.ζε μαπελ-ζε σουι-τρεζολι.