Εχω γράψει ένα σχετικό ποστ πριν από καμία 10ρια μέρες…αν θυμάμαι καλά
Κάποιος την έβαλε σα call girl και είπα να γράψω κάτι..
οκ, το βρηκα..
για να την βάλει αυτος ο καποιος στη λιστα μαλλον δεν θα εισαι απο τους λιγους που την εχουν παρει..
Εχω γράψει ένα σχετικό ποστ πριν από καμία 10ρια μέρες…αν θυμάμαι καλά
Κάποιος την έβαλε σα call girl και είπα να γράψω κάτι..
δεν μπορω να βρω που θα γραψω το ε-μαιλ.Μπορει να βοηθησει καποιος?carmen2alinaslide.com
Βαζεις το mail και θα σου στειλουν το τηλ.
δεν μπορω να βρω που θα γραψω το ε-μαιλ.Μπορει να βοηθησει καποιος?
carmen2alina@googlemail.com
στειλε ε-μαιλ κ θα σου απαντησουν
Υ.Γ. το συγκεκριμενο γραφειο εχει δικο του θρεντ, μην γραφεις εδω
οκ, το βρηκα..
για να την βάλει αυτος ο καποιος στη λιστα μαλλον δεν θα εισαι απο τους λιγους που την εχουν παρει..
Τι εννοείς πάλι ?
Γιατί είμαι και λίγο χαζός
για να μπει στη λιστα, κ με φωτογραφιες της κιολας, σημαινει οτι κυκλοφορει στην αγορα, θελει να διαφημιστει (ή ηθελε τουλαχιστον) κ την εχουν συναντησει αρκετοι..
Βεβαια και σοβαρο.......... τραβελι φαινεται.Πρεπει μα τον Θαναση παλιοτερα να δουλευαμε μαζι οικοδομη.
Βεβαια και σοβαρο.......... τραβελι φαινεται.Πρεπει μα τον Θαναση παλιοτερα να δουλευαμε μαζι οικοδομη.
συναντηση χθες το βραδυ με τη μαρινα...ηρθε στο ραντεβου με κανα 20λεπτο καθυστερησ..αμεσως συστηθηκες κ μ αρχισε στα φιλια λες κ ηταν η γκομενα μου..μιλησαμε λιγακι,μ εγδυσε κ επεσε στα γονατα κ τον πηρε στο στομα...το γουσταρε οτι εκανε..την εβαλα στο κρεβατι κ μετα απο λιγο γλυψιμο αρχισαμε τις αλλαγες στασεων...τελος πρωτου γυρου με καταθεση στο στομα...ζητησε αδεια να παει να τα φτυσει,κανοντας κι ενα ντουζακι επανηλθε...αφου εκανα κι εγω ξεκινησε δευτερος γυρος....την σφυροκοπησα αγριως,αν κ ηθελα το κωλαρακι δεν με αφησε λογω μεγεθους....καυαθεση μετα απο ωρα πανω στην κωλοτρυπιδα της...απο σωμα καλο αλλα οχι τοσο το προσωπο της...μαλλον θα την ξαναεπαιρνα..