εαν μια τανα ειναι κλειστου κυκλου συνεπαγεται οτι δεν θα διαφημιζεται, δηλ δεν θα υπαρχουν φωτο της, δεν θα υπαρχει ε-μαιλ της κ στην τελικη δεν θα υπαρχει κ τηλεφωνο της..
αρα εαν δεν βγει καποιος που συναντηθηκε μαζί της κ αρχισει να λεει οτι λες κ εσυ πιο πανω, δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να τον ενοχλησει καποιος με ενα ή λιγα ποστ για να του ζητησει τηλ..
συναντησου εσυ κ οι ομοιοι σου εδω μεσα με τις τανες του κλειστου κυκλου σας κ ασε τους υπολοιπους να πηγαινουν με τις γνωστες τανες που κυκλοφορουν..
Υ.Γ. δεν ανοιξαμε καμια συζητηση για τους μονοπστιδες
Ναι, μόνο που δεν είμαι εγώ αυτός που έγραψε 1ος για τη συγκεκριμένη σ' αυτό το thread, όποια είναι αυτή, αλλιώς θα είχες κάθε δίκιο να απαντήσεις πάνω στο δικό μου ποστ με το τρόπο που απάντησες.
Κι επειδή κάθε φορά που αποφασίζω να πω τη γνώμη μου σχετικά με κάποια απ' αυτές (όπως νομίζω ότι έχω το δικαίωμα), μου ζητάνε (δικαιολογημένα, δεν λέω, κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση τους) διάφοροι συμπαίκτες τα στοιχεία επικοινωνίας της κοπέλας, κι επειδή έρχομαι πραγματικά σε δύσκολη θέση απέναντί τους, βγήκα κι εξήγησα πώς έχει η κατάσταση (μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, την είχα χαρακτηρίσει σε προηγούμενο ποστ μου).
Από κει και πέρα όμως, αυτό το "εσύ κ οι όμοιοί σου" δεν νομίζεις ότι είναι λίγο υποτιμητικό προς το άτομό μου, αν μη τι άλλο, δίχως μάλιστα να έχω απευθυνθεί κι εγώ σε σένα με ανάλογο τρόπο; Άλλωστε το μόνο που κάνω εδώ μέσα από τότε που γράφτηκα είναι το να συμμετέχω ενεργά στο site, γράφοντας κριτικές για τις κοπέλες που συναντώ, όταν όμως αυτές δεν μου ζητάνε το αντίθετο.