TASSOS karipidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 24
- Like
- 39.192
- Πόντοι
- 8.646
ΟΙ ΦΩΤΟ ειναι ακριβεστατες πιο πισω υπαρχει κριτικη μου ;)
Σχετικά με τη Νάγια,αυτήν εδώ λέω: Συνάντηση προ 20 ημερών περίπου.
Γραφείο δεν ξέρω αν είναι.
Επικοινωνία εύκολη,κλείστηκε το ραντεβού με 2 sms σε hotel στο Παγκράτι.
Προσέλευση κοπέλας με καθυστέρηση.Της έστειλα sms 15 λεπτά μετά από την συμφωνημένη ώρα και μου απάντησε ότι θα αργούσε άλλα 15 λόγω κίνησης.Τελικά ήρθε 45 λεπτά μετά από την προκαθορισμένη ώρα του ραντεβού.
Ντύσιμο: Πολύχρωμο κολάν,άσπρο T-shirt,ροζ ζακετάκι και αθλητικά παπούτσια.
Περιγραφή (για να διασταυρώσουμε αν έρχεται σε όλους η ίδια κοπέλα): 1,70 περίπου,αδύνατη,με μακριά σκούρα καστανά μαλλιά,άβυζη και άκωλη,πρόσωπο αδιάφορο εώς και ασχημούλα για τα δικά μου γούστα,με κανονικές γάμπες (όχι ποδοσφαιριστή).Ελληνίδα κατά δήλωση της (μιλούσε άπταιστα Ελληνικά,όσο μιλούσε δηλαδή γιατί με το στανιό της έπαιρνα κουβέντα),νέα στον χώρο (έτσι είπε),περίπου 27-28 ετών.
Στα του αγώνα: Συμμετοχή μηδέν,πρωτοβουλίες μηδέν (κάνε αυτό,κάνε εκείνο),social τι είναι αυτό? Στην αρχή μου φάνηκε σφιγμένη-φοβισμένη αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι αυτό είναι το στιλάκι της ή ότι κάνει αγγαρεία,μαζί μου τουλάχιστον.
Πίπα μέτρια,ξεσκούφωτη,στο στόμα δεν τα παίρνει και κατάθεση σε cow-girl.Κώλο δεν ξέρω αν δίνει,δεν ζήτησα.
Γύροι που παίχτηκαν: Ένας.Η όλη φάση (αργοπορία και συμπεριφορά κοπέλας) μου έβγαλαν έναν εκνευρισμό και μια μιζέρια που δεν ήθελα περισσότερα.
Χρόνος συνεύρεσης: Περίπου 30 λεπτά μετά από δική μου επιλογή (βαρέθηκα την ζωή μου και την έκανα με ελαφρά).
Κόστος 80€.
Συμπέρασμα: Αποτυχημένο κασκαντεριλίκι.
https://[URL unfurl="true"]www.lovelist.com.gr/wp-content/uploads/2017/08/704346.jpg[/img[/URL]]
αυτο τι νουμερο ειναι?
[/quote]
έτσι όπως είναι στημένη φαίνεται κανονικό στήθος γιατί φοράει σουτιέν ...
λανθασμένη λήψη ...
είναι η άποψη μου...
στην πραγματικότιτα έχει μικρο στήθος...
σε όλα τα παραπάνω έχεις απόλυτο δίκαιο...Ειρήνη υμίν,αδέλφια δεν θα μαλώνουμε τώρα για τις αναλογίες της Νάγιας και της κάθε κοπέλας που είναι ταγμένη στις υπηρεσίες του ανδρικού πληθυσμού.Εκεί που όλοι νομίζω συμφωνούμε είναι ότι έχει μικρό στήθος.Τώρα για το πως πέρασα είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα.Κάποιοι άλλοι συναγωνιστές καταθέτουν ότι πέρασαν καλά και σέβομαι την άποψη τους.Και αφού πέρασαν καλά με την κοπέλα πολύ σωστά πράττουν και την συστήνουν και σε άλλους.Με μένα μπορεί να είχε συμβεί κάτι στην κοπέλα που της χάλασε την διάθεση ή να σπάστηκε που καθυστέρησε ή ως νέα στον χώρο να μην ξέρει πως να χειριστεί κάθε πελάτη ή ποιος ξέρει τι άλλο ή ακόμα χειρότερα να μην γούσταρε τη φάτσα μου όταν με αντίκρισε στην πόρτα του δωματίου,έχει κι αυτή δικαίωμα να έχει άποψη.
Υ.Γ. Δύο πραγματάκια που ξέχασα για τη Νάγια. Δίνει γλωσσόφιλα κανονικά και είναι καθαρή. Μπανάκι πριν και στο τέλος. Παράξενες μυρουδιές ή σημάδια δεν υπήρξαν.
Αυτά και πάμε για άλλα...!!!
Σιγουρα χαλαει τον καθεναν μας, να περιμενει σαν μαλακας στο χοτελ, ιδιως αν ειναι σκαστος απο δουλεια η' γυναικα..σε όλα τα παραπάνω έχεις απόλυτο δίκαιο...
και σ έμενα αν καθυστερήσει κάποια θα μου χαλάσει την διάθεση... >
το θέμα χρόνου είναι πολύ σοβαρό για έμενα...Σιγουρα χαλαει τον καθεναν μας, να περιμενει σαν μαλακας στο χοτελ, ιδιως αν ειναι σκαστος απο δουλεια η' γυναικα..
Αλλα να σου ρθει καθυστερημενη, να μην μιλαει,αδιαφορη στις υπηρεσιες και καμια σχεση με τις φωτο,τοτε εχεις φαει παγωτο με τρεις μπαλες 100ευρω τουλαχιστον.. :S :S :S
Γενικα μιλαω, δεν ξερω την ναγια,ουτε εχω διαβασει γι αυτην..
αλλα εχω δει φωτο μοντελων που οταν εβγαλαν το σουτιεν το μασταρι ακουμπησε πατωμα..
Οταν εχουμε αμφιβολιες, το καλυτερο ειναι συναντηση στο λομπυ του χοτελ, αλλα οι περισσοτερες δεν δεχονται με την δικαιολογια,μπορει να μην ερθεις, οι φωτο ειναι πραγματικες και αλλα μοιρολογια..το θέμα χρόνου είναι πολύ σοβαρό για έμενα...
5 άντε 10 λεπτά τρώγεται μετά έχω φάει ξενέρωμα ...
σίγουρα και οι φωτογραφίες παίζουν μεγάλο ρόλο ...
ενα 20% απόκλιση τρώγεται όμως....
να περιμένεις άσπρο και να σου έρθει μαύρο ειναι ..
άστα να παν στο διάολο...
μεγάλο θέμα ανοίγουμε αλλά και σ αυτό έχεις δίκαιο...Οταν εχουμε αμφιβολιες, το καλυτερο ειναι συναντηση στο λομπυ του χοτελ, αλλα οι περισσοτερες δεν δεχονται με την δικαιολογια,μπορει να μην ερθεις, οι φωτο ειναι πραγματικες και αλλα μοιρολογια..
Ρε αφηστε τα αυτα εχουν χιλιοειπωθει για πολλες.μεγάλο θέμα ανοίγουμε αλλά και σ αυτό έχεις δίκαιο...
Κι εσυ που ειχες το στοματακι σου να παρεις τηλεφωνακι ?Ρε αφηστε τα αυτα εχουν χιλιοειπωθει για πολλες.
Μολις γυρισα απο γευμα με την Χριστινα στο bill. ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ? (ΚΑΡΑΦΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ) μου πηρε το τελευταιο δωματιο. Μου λεει η γνωστη μελαχρινη καυλα με την ξινη μουρη περιμενε στο μπαρ σε λιγο αδειαζει. Λεω καλα. Ηταν ενα καυλακι ωραια καθημερινα ντυμενο. Με κοιταγε το κοιταγα μετα επαιζε με το κινητο. Οταν με φωναζει η Μελαχρινη καυλα με την ξυνη μουρη με καρφωνε κ χαμογελαγε. Τι παιζει ρε παιδια εκει? Τσιμπανε πελατες αδεσποτα κοριτσακια?
Τυπε δεν έλεγε ΤΠΤ ιδιαίτερο. ΜΑλλον περίμενε το ραντεβού της. Τώρα κάθε που θα πηγαίνω θα ρίχνω κ θα μάτια...Κι εσυ που ειχες το στοματακι σου να παρεις τηλεφωνακι ?
όλο και κάποια θα παίζει δεν μπορεί....Τυπε δεν έλεγε ΤΠΤ ιδιαίτερο. ΜΑλλον περίμενε το ραντεβού της. Τώρα κάθε που θα πηγαίνω θα ρίχνω κ θα μάτια...
Έτσι φαίνεται..! Έχει τύχει σε κάποιον να είμαι στο μπαρ κ να περιμένει κάποια εκεί;όλο και κάποια θα παίζει δεν μπορεί....
Ρε αφηστε τα αυτα εχουν χιλιοειπωθει για πολλες.
Μολις γυρισα απο γευμα με την Χριστινα στο bill. ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ? (ΚΑΡΑΦΛΑ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ) μου πηρε το τελευταιο δωματιο. Μου λεει η γνωστη μελαχρινη καυλα με την ξινη μουρη περιμενε στο μπαρ σε λιγο αδειαζει. Λεω καλα. Ηταν ενα καυλακι ωραια καθημερινα ντυμενο. Με κοιταγε το κοιταγα μετα επαιζε με το κινητο. Οταν με φωναζει η Μελαχρινη καυλα με την ξυνη μουρη με καρφωνε κ χαμογελαγε. Τι παιζει ρε παιδια εκει? Τσιμπανε πελατες αδεσποτα κοριτσακια?
εαν ηταν καυλακι οπως λες και σου ψιλοαρεσε,ησουν και μονος εκεινη την στιγμη,κακως που δεν μπηκες να κανεις παιχνιδακι.κατι τετοια στα χοτελ αυτα δεν τα αφηνουμε.οτι και να ειναι,ανεξαρτητη,απο γραφειο,αδεσποτο,αβγαλτο ακομα και να περιμενει γκομενο,κατι καλο μπορει να βγει.τα εχω ξαναπει αυτα,δεν ξερεις ποτε τι θα βγαλει ο μπαξες.θαρρος και τροπος χρειαζεται και θα υπαρξει αποτελεσμα.μπορει και τρεικιλος λαγος.καλημερα και σε θελω αυτες τις ημερες.Ρε αφηστε τα αυτα εχουν χιλιοειπωθει για πολλες.