spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
γραφειο.
γραφειο.
Καμια εμπειρία από την κοπέλα?
πολύ όμορφη και όχι πολύ ακριβή δεν σου κάνει δλδ?
μιας και είναι απρόσεχτη η ΧρυσούλαΔεν ξέρω αν έχει γραφτεί κάτι άλλο για την κοπέλα
Κασκαντεριλίκη, αλλά βγήκε σε καλό. Ραντεβού κλείστηκε άμεσα, σε ξενοδοχείο του κέντρου. Η κοπέλα όπως στις φωτογραφίες, 3,5 στήθος, ωραίο και στητό, μέτριος σωματότυπος, ωραίο κωλαράκι. Στα 50 γουάν, 1 ώρα, 2 πιστόλια, ακα. Υπάρχει πρόγραμμα στα 70 με λοκο. Ναι, θα την ξανάπαιρνα με το ίδιο τιμολόγιο που είναι vfm. Κανονίστε σε καμιά βδομάδα να το χει πάει 100 με τις παπαριές ορισμένων!!! Admin η κοπέλα δεν έχει νήμα, γιαυτό και το ποστάρω εδώ.
μιας και είναι απρόσεχτη η Χρυσούλα
αν γκουγκλάρετε στο γνωστό το μέρος θα δείτε αρκετές φωτό
μπράβο συναγωνιστή για την ανακάλυψη
το γνωστό το μέρος είναι το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσηςδεν ξέρω ποιό είναι το σωστό μέρος, αλλά αγγελίες έχει τουλάχιστον 1,5 χρόνο πίσω και βάλε....άρα μόνο φρέσκια δεν είναι...
το γνωστό το μέρος είναι το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης
αν έχει καλές υπηρεσίες θα κάνει μεγάλο σουξέ στο 50αρικο
το γνωστό το μέρος είναι το γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης
αν έχει καλές υπηρεσίες θα κάνει μεγάλο σουξέ στο 50αρικο
..η γνωστη Ανθη, δεν την εχω παρει,εαν θυμαμαι καλα δεν ειχα διαβασει κ πολυ καλες κριτικες..δεν ξέρω ποιό είναι το σωστό μέρος, αλλά αγγελίες έχει τουλάχιστον 1,5 χρόνο πίσω και βάλε....άρα μόνο φρέσκια δεν είναι...
ένα είναι το δίκτυο του Μάρκ δεν έχει φτιάξει άλλοΕννοείς αυτή που το επώνυμο αρχίζει από Ζ?
σωστα!εχει αναφερθει ξανα! σιγα το μουνι...δεν ξέρω ποιό είναι το σωστό μέρος, αλλά αγγελίες έχει τουλάχιστον 1,5 χρόνο πίσω και βάλε....άρα μόνο φρέσκια δεν είναι...
Αίσχος...θέλει κ λεφτά για να γαμηθεί το τέρας!σωστα!εχει αναφερθει ξανα! σιγα το μουνι...
σε ευχαριστώ φίλε!!!Ψευτικες φωτο φιλε την ειχα παρει και την εδιωξα οταν ηρθε .καμια σχεση με φωτο