Επισκέπτης
Δε δινει κωλο αλλα ειναι αλογο μεγαλης κουρσας η κυριαδεν δίνη κώλο..... άστο καλύτερα
Δε δινει κωλο αλλα ειναι αλογο μεγαλης κουρσας η κυριαδεν δίνη κώλο..... άστο καλύτερα
εχει κανεις αποψη?????αν ειναι αληθινο ειναι καλο
Ε κατσε στην Ιταλια και φαε τη μακαροναδα σου και ασε εμας να τρωμε αλογισιο κρεαςδεν μιλάμε για γυναίκες στην ιταλια δεν έχουμε ιππόδρομο.
Καθε αλλο.Δεν εκνευριζομαι.Απαντησα στην ειρωνικη σου παραθεση με τροπο που σου αρμοζειsi δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ένα φόρουμ είναι όλοι λέμε την άποψη μας
Αμα βρεις καμια καλη αυγουστιάτικα μετα στειλτην και σε μεναΣυναγωνιστές θελω την βοήθεια και την αποψη σας κυριως απο τους πιο έμπειρους του είδους . Διαθετω ενα ποσο κοντα στα 100 και ψάχνω καποια ειτε με δικο της χωρο είτε σε ξενοδοχείο , αρκει να ειναι ανεξάρτητη και οχι απο γραφειο, να περασω κομπλέ λιγο πριν φυγω για εξωτερικό . Αθήνα μένω και θα γούσταρα πιο πολύ καποια μιλφ και μετα κάτι αλλο .
Αμα βρεις καμια καλη αυγουστιάτικα μετα στειλτην και σε μενα
κορμί από τα λίγα...μιλφ όπως ζητάει ο φίλος...
οκ οτι πειςδες το ακριβώς απόμενο ποστ που έχω κάνει...είναι πλέον ανεξάρτητη
απλά το προφίλ της είναι ακόμα του γραφείου
στα αστεράκια τι βάζεις;έχω βάλει και το λινκ της αγγελίας της ως ανεξάρτητη...
yeap, πάμε παρακάτω
σ-ε-ξ-λ-ι-σ-τ-.τζρστα αστεράκια τι βάζεις;
οκ τη βρήκα,μερσι*******.γρ
Ατζελα007 στα 80 με τα πάντα όλα..Ωραια αυτή , έχουμε καποια αλλη κοντα στο 80αρι ανεξάρτητη ?
Καλημερα..τις αλλες τις ξερω, η Γκαλινα ποια ειναι?ιζαμπελα, κατερινα, ελίνα, γκαλίνα, άννι....
Οκ, παρεμπιπτοντως, εαν ειναι αυτη που θυμαμαι, petite ξανθουλα σχετικα μικρη,πρεπει να την ειχα παρει Λακομπα με το που πρωτοεμφανιστηκε..ηταν καλη, μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις κυριως σαν συμμετοχη, κατι που σε κοπελα απο γραφειο δεν ειναι κ πολυ συνηθισμενο.λάθος δικό μου
παλία σε γραφείο όταν δουλεύε ήταν γκαλίνα, τώρα είναι "ανεξάρτητη" (λέμε), η katy@....
Οκ, παρεμπιπτοντως, εαν ειναι αυτη που θυμαμαι, petite ξανθουλα σχετικα μικρη,πρεπει να την ειχα παρει Λακομπα με το που πρωτοεμφανιστηκε..ηταν καλη, μου ειχε αφησει πολυ καλες εντυπωσεις κυριως σαν συμμετοχη, κατι που σε κοπελα απο γραφειο δεν ειναι κ πολυ συνηθισμενο.