zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μοναχοφαγαααααα
μοναχοφαγαααααα
Ενταξει τον καταλαβαινω...κανει και ζεστη...το παληκαρι ρωταει γιατι βαριεται να ψαχνει....
γιατι ρε? εσυ οταν με βοηθησες πριν καποια χρονια, Ιουλιος δεν ηταν....Δε ζεσταινοσουν δλδ? Ασε τους βαρεθηκα τους πιαταδες πια εδω μεσα!Ενταξει τον καταλαβαινω...κανει και ζεστη...
γιατι ρε? εσυ οταν με βοηθησες πριν καποια χρονια, Ιουλιος δεν ηταν....Δε ζεσταινοσουν δλδ? Ασε τους βαρεθηκα τους πιαταδες πια εδω μεσα!
εγω προσφερομαι παντως!!!!!!αφού δεν ζήτησε να μαμήσουμε γι αυτόν ...πάλι καλά
με το δικο μου ημερολογιο, Ιουλιος ηταν....Εγω Ιουλιο? μπαααααα
Γεναρης ηταν.. θα μπερδεψες τα σκορπίδια
να τον μάθεις καλά αν είναι... περίεργοςεγω προσφερομαι παντως!!!!!!
να τον μάθεις καλά αν είναι... περίεργος
Καλησπερα! Εχει παρει κανεις σας την εν λογω κυρια?
Στην αγγελια της εχει και λινκ που σου βγαζει βιντεακι με κανονικο ΓΑΜΗΣΙ! Ευχαριστω.
καλά ρε φίλε την Ελένη δεν ξέρεις,την ξερει ολη η ΕλλάδαΚαλησπερα! Εχει παρει κανεις σας την εν λογω κυρια?
Στην αγγελια της εχει και λινκ που σου βγαζει βιντεακι με κανονικο ΓΑΜΗΣΙ! Ευχαριστω.
καλά ρε φίλε την Ελένη δεν ξέρεις,την ξερει ολη η Ελλάδα
Οχι ρε τυπε απο κανεναν δεν περνει εγκριση κ για κανεναν λογο. Απλα μερικα πραγματα κανουν μπαμ κ τα σχολιαζουμε η μας εφιστουν την προσοχη οτι ισως (τετοιο μωρακι μονο 60 ευρω) να μην ειναι ακριβως χρυσος..!Ποιες επιστρέφουν?
Δεν καταλαβαίνω γιατί η αναφορά σε μια αγγελία μιας κοπέλας (που προσωπικά δεν γνωρίζω), πρεπει να καταγγέλλεται.
Δλδ πρεπει να παρουν απο καπου εγκριση? Στα ποσα μυνηματα μπορεις να αναφερθεις σε αγγελια?