TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
έχεις πμμπορει να ειναι brake time...;)
έχεις πμμπορει να ειναι brake time...;)
έχεις πμ
Παρακαλάει λέμε!! Αυτή και η Νικόλ της Πόπης θυμάμαι που με έβαναν να τους τα δίνω στο στόμα με το ζόρι!
(Δεν με πολυβολεύει η διαδικασία, βγάλε το προφυλακτικπο, άλλαξε στάση κλπ, αλλά αν σε παρακαλεί το κορίτσι...)
Καλά έγραψα λοιπόν, "Εννοείται ότι δεν πήγε στο νιπτήρα αλλά αξιοποίησε τα υγρά για ένα πλούσιο σε πρωτεϊνες short~drink."Mε έβαναν να τα δίνω στο στόμα με το ζόρι!
Παντα ειχα την απορια, η καταποση σπερματος συνιστά καννιβαλισμο?
νομιζετε οτι Εμανουελα, θα εχει ζήτηση με αυτα που προσφέρει?
Παρακαλάει λέμε!! Αυτή και η Νικόλ της Πόπης θυμάμαι που με έβαναν να τους τα δίνω στο στόμα με το ζόρι!
(Δεν με πολυβολεύει η διαδικασία, βγάλε το προφυλακτικπο, άλλαξε στάση κλπ, αλλά αν σε παρακαλεί το κορίτσι...)
ρε μαγκακο,λεμε τωρα,αν το σουβλακι εχει τραγανη πιτουλα,φρεσκο ζουμερο κρεατακι,ωριμη τοματουλα,καφτερο κρεμμυδακι,σφιχτο τζατζικακι,μυρωδατο πιπερακι,ναι ρε μαγκακο,λεμε τωρα,και 1,80 και 2 ευρω....ο αλλος που το εχει 1,50,πιττα αψητη,κρεας στεγνο και ανοστο.....και τιποτα αλλο μεσα...ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΙ....γκεγκε ρε μαγκακο,λεμε τωρα.....Ρε παιδία μια απορία έχω....γιατί να φαω σουβλάκι στον Κωστή που το έχει 1.80 και όχι στα 5Φ που το έχουν 1.50;;; Μήπως είναι καλύτερο; ;)
Πως 'γουσταρω' τις επιλεκτικες,ΠΟΥΤΑΝΕΣ...
Ξερετε...εγω δεν κανω τετοια πραγματα,ακους εκει CIM,CIF!
Σαλτα και γαμησου μωρη!Ε,τοτε πως ζητας τα ιδια και περισσοτερα λεφτα σε σχεση με αλλες?
ρε μαγκακο,λεμε τωρα,αν το σουβλακι εχει τραγανη πιτουλα,φρεσκο ζουμερο κρεατακι,ωριμη τοματουλα,καφτερο κρεμμυδακι,σφιχτο τζατζικακι,μυρωδατο πιπερακι,ναι ρε μαγκακο,λεμε τωρα,και 1,80 και 2 ευρω....ο αλλος που το εχει 1,50,πιττα αψητη,κρεας στεγνο και ανοστο.....και τιποτα αλλο μεσα...ΕΤΣΙ ΣΚΕΤΟ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΙ....γκεγκε ρε μαγκακο,λεμε τωρα.....
οχι....αυτην την ξερει κανενας?
ρε φιλαρακο τι σε κανει να πιστευεις οτι θα παρεις απαντηση....και με αυτο το Cotec τι παιζει?
ενα σωρο mail εχω στειλει και απαντηση ΚΑΜΙΑ...