Βανέσσα (Ελληνίδα) vs Εύα38: Σημειώσατε 1 (κατά τη γνώμη μου πάντα).
Στο μόνο που υπερτερεί η Εύα από τη Βανέσσα είναι στις υπηρεσίες, στο τρόπο δηλ. που συμμετέχει στο πήδημα και στην παραπάνω εμπειρία που φαίνεται ότι έχει από αυτήν. Όχι ότι η 1η είναι αμέτοχη ή ότι δεν το γουστάρει το άθλημα, το αντίθετο, απλά η Εύα38 είναι 1-2 κλάσεις παραπάνω, και δεν αναφέρομαι στο ότι "τα καταπίνει" και τέτοιες μαλακίες, αλλά στη γενική εντύπωση. Και επιπλέον είναι και πιο φιλική προς το πελάτη μόλις τη συναντήσει, σε αντίθεση με τη Βανέσσα που είναι λίγο πιο "στεγνή" απέναντί του.
Αλλά από κει και πέρα, κατ' εμέ πάντα, η Βανέσσα, χωρίς να είναι κανένα θεόμουνο, είναι πιο όμορφη, πιο καλοδιατηρημένη και πιο γκόμενα από την Εύα, και σίγουρα πιο αξιογάμητη στην εμφάνιση, κι εγώ τουλάχιστον αν μια γυναίκα δεν την γουστάρω εμφανισιακά, όσο και να το κατέχει το άθλημα, δεν θα την ξανασυναντούσα. Και επιπλέον έχει και ένα πιο κλασάτο επίπεδο από την Εύα. Τη Βανέσα δηλ. θα τη κυκλοφορούσα, ενώ την Εύα, όσο και να τη συμπάθησα και να έδωσα σε πολλούς συμπαίκτες το τηλ. της μέχρι τώρα, όχι. Γούστα είναι αυτά.
Υ.Γ. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι εν τω μεταξύ στις συνήθειές της, αλλά εμένα και τις 2 φορές με συνάντησε σε ξενοδοχείο στο (καρα)κέντρο.