zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
Μιλαω για προγαμιαιο γαμο ρε!Κατσε να κανονισω Ιζα τωρα και για γαμο ειμαι μικρος ακομα............... ;)
Μιλαω για προγαμιαιο γαμο ρε!Κατσε να κανονισω Ιζα τωρα και για γαμο ειμαι μικρος ακομα............... ;)
ρωτα τη ΜολδοΑλβανη!ποιος ειναι ρε ο μαντι παλι που τους βρισκης ολους αυτους ρε
ανοιξες και γραφειο συνοικεσιων την δεξιωση εχεις ακρεςΟτι θες φιλε με ρωτας....Οταν θελησεις και γαμο, εδω ειμαστε....Παπα και κουμπαρο εχω!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα σωστοοοοοοοος.......Μιλαω για προγαμιαιο γαμο ρε!
και μονο που η Μαρια η Αλβανη το εκανε απο 50 στο Θεο σε ανατιμηση, εγω θα πηγαινα στην Ισαμπελα....Να μαθει το Μαρακι να μην μαλακιζεται με τον αγαπουλη της εδω μεσα....Εκτος και αν θες με τη χορηγια σου να βοηθησεις τον Μαντι να αγορασει καινουργια σκουφο για το καλοκαιρι.....
εγω δεν πηγαινω με την καθεμια αλλα οντως το 50 το εκανε 80 ειναι αρκετα βαρη ;)ρωτα τη ΜολδοΑλβανη!
ρε φιλαρακι και εσυ τι περιμενης TOP MODEL κανε το τεστ μας λες πως πηγε και τα αλλα οκ ;)Zad ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Η Izzabela έχει παραπάνω κιλά ή είναι οκ οι αναλογίες της; ρωτάω γιατί μου αρέσουν τα αδύνατα σώματα, τώρα αν έχει λίγο παραπάνω κ είναι σούπερ σε υπηρεσίες θα την κάνω την δοκιμη...
Οι λιγοτερο ομορφες κανουν τα καλυτερα γ@μησια....ΝΟΜΟΣ!ρε φιλαρακι και εσυ τι περιμενης TOP MODEL κανε το τεστ μας λες πως πηγε και τα αλλα οκ
οχι παντα!!!αλλα τις περισσοτερες φορες ισχυει...Οι λιγοτερο ομορφες κανουν τα καλυτερα γ@μησια....ΝΟΜΟΣ!
συμφωνο απολυτωςΟι λιγοτερο ομορφες κανουν τα καλυτερα γ@μησια....ΝΟΜΟΣ!
στα μπουρελα η στα μοντελα ειμαστε;ρε φιλαρακι και εσυ τι περιμενης TOP MODEL κανε το τεστ μας λες πως πηγε και τα αλλα οκ ;)
Και δεν το ειπα μονο για τις εκδιδομενες.........και εκει εξω μια λιγοτερη ομορφη θα τα δωσει ολα για να αντισταθμισει τις ατελειες.συμφωνο απολυτως
φιλαρακι εγω μπουρδελο δεν παω πια ουτε με top model αποσυρθηκα πολλα χρονια τωρα και απο της δυο περιπτωσειςστα μπουρελα η στα μοντελα ειμαστε;
σωστο ειναι αυτο....Και δεν το ειπα μονο για τις εκδιδομενες.........και εκει εξω μια λιγοτερη ομορφη θα τα δωσει ολα για να αντισταθμισει τις ατελειες.
και εγω γενικως μιλαω δεν μιλαω για τα κοριτσια εδωΚαι δεν το ειπα μονο για τις εκδιδομενες.........και εκει εξω μια λιγοτερη ομορφη θα τα δωσει ολα για να αντισταθμισει τις ατελειες.
ιζαμπελα η φαρμακοτριφτρια....Zad ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Η Izzabela έχει παραπάνω κιλά ή είναι οκ οι αναλογίες της; ρωτάω γιατί μου αρέσουν τα αδύνατα σώματα, τώρα αν έχει λίγο παραπάνω κ είναι σούπερ σε υπηρεσίες θα την κάνω την δοκιμη...
φιλαρακι εγω μπουρδελο δεν παω πια ουτε με top model αποσυρθηκα πολλα χρονια τωρα και απο της δυο περιπτωσεις