spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
Ναι.το οποιο και δινει?
Ναι.το οποιο και δινει?
;)το οποιο και δινει?
α μπραβο...κατι μου θυμιζε....προσωπικη αποψη,μακρυα... ;)
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ το κοινο λεει αλλαα μπραβο...κατι μου θυμιζε....προσωπικη αποψη,μακρυα... ;)
εννοειται..προσωπικη αποψη..αυτο ελειπε... ;)ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ το κοινο λεει αλλα
proσοχη εννοηται.... αν εχεις απλως διαπιστωση κατι καλο ειναι να λεγεται στον αερα ;)εννοειται..προσωπικη αποψη..αυτο ελειπε... ;)
απλα λιγο προσοχη δεν βλαπτει....
διαβασε την τελευταια κριτικη της...proσοχη εννοηται.... αν εχεις απλως διαπιστωση κατι καλο ειναι να λεγεται στον αερα ;)
διαβασε ποιος την εγραψε και τι αξιοπιστια εχει στο φορουμ ;) καλο ειναι πριν υποστηριξης μια αποψη δες ποιος την γραφει και τι συμμετοχη εχει στο φορουμ... οτι αλλο θελεις το συζηταμε πμ μην απασχολουμε το νημαδιαβασε την τελευταια κριτικη της...
παντρευτηκατε τελικα εσεις οι δυο? αν ναι και δε με καλεσες θα σου ριξω τις Αγιες καταρες μου....Από τα πιο ωραια κολαρακια
ο μαλακας ο sokakias το εγραψε....ξερουμε και γιατι την εγραψε...να τα λεμε ολα εδω να ξερουν ολοι....οχι μονο ΠΜ, φιλε....διαβασε ποιος την εγραψε και τι αξιοπιστια εχει στο φορουμ ;) καλο ειναι πριν υποστηριξης μια αποψη δες ποιος την γραφει και τι συμμετοχη εχει στο φορουμ... οτι αλλο θελεις το συζηταμε πμ μην απασχολουμε το νημα
ξερεις οτι δεν κολαω να γραψω ποιος ειναι και γιατι το εκανε αλλα δεν γουσταρω να γινομαι συνεχεια ο κακος... απλως οταν γραφει καποιος κατι πρεπει πρωτα να κοιτανε ποιος ειναι και τι προσφερει εδω μεσα φιλαρακι ;)ο μαλακας ο sokakias το εγραψε....ξερουμε και γιατι την εγραψε...να τα λεμε ολα εδω να ξερουν ολοι....οχι μονο ΠΜ, φιλε....
ξερεις οτι δεν κολαω να γραψω ποιος ειναι και γιατι το εκανε αλλα δεν γουσταρω να γινομαι συνεχεια ο κακος... απλως οταν γραφει καποιος κατι πρεπει πρωτα να κοιτανε ποιος ειναι και τι προσφερει εδω μεσα φιλαρακι ;)
δεν υποστηριζω καμια αποψη αλλου..απλα την ανεφερα..και καλως απαντησατε για να ενημερωθουν ολοι οπως πρεπει...διαβασε ποιος την εγραψε και τι αξιοπιστια εχει στο φορουμ ;) καλο ειναι πριν υποστηριξης μια αποψη δες ποιος την γραφει και τι συμμετοχη εχει στο φορουμ... οτι αλλο θελεις το συζηταμε πμ μην απασχολουμε το νημα
δεν μιλησα προσωπικα μην το λαμβανεις ετσι ;) απλως πρεπει ολοι πια να ειμαστε εδω μεσα ποιο ψαγμενοι με το ποιος το γραφει και γιατι το γραφει οτιδηποτε ειναι αυτοδεν υποστηριζω καμια αποψη αλλου..απλα την ανεφερα..και καλως απαντησατε για να ενημερωθουν ολοι οπως πρεπει...
και μονο που η Μαρια η Αλβανη το εκανε απο 50 στο Θεο σε ανατιμηση, εγω θα πηγαινα στην Ισαμπελα....Να μαθει το Μαρακι να μην μαλακιζεται με τον αγαπουλη της εδω μεσα....Εκτος και αν θες με τη χορηγια σου να βοηθησεις τον Μαντι να αγορασει καινουργια σκουφο για το καλοκαιρι.....Καλησπερα , είμαι ανάμεσα σε Izzabela και Μαρία Μολδαβή, για βοηθήστε ρε παίχτες που τις έχετε δει... υπηρεσίες είμαι πιο πολύ σε PSE.
Έχω διαβάσει για τα κορίτσια αλλά θα με βοηθούσε μια απάντηση.
Ευχαριστώ!
Οτι θες φιλε με ρωτας....Οταν θελησεις και γαμο, εδω ειμαστε....Παπα και κουμπαρο εχω!Παντως αν θελετε την αποψη μου ακολουθηστε οδηγιες Zadren,Ελληνα και λοιπων ξερουν καλα τι παιζει.Για να μην κλαιτε τα λεφτα σας.Zad εχω βαλει πλωρη για Ιζα αν και μου το ακυρωσε μια φορα(που θα παει θα κανονισω)και μετα το δευτερο που μου προτεινες.Επειδη προσωπικα εγω δεν κοιταω εμφανιση αλλα υπηρεσιες υπαρχουν αξιολογα κομματια.
Κατσε να κανονισω Ιζα τωρα και για γαμο ειμαι μικρος ακομα............... ;)Οτι θες φιλε με ρωτας....Οταν θελησεις και γαμο, εδω ειμαστε....Παπα και κουμπαρο εχω!
ποιος ειναι ρε ο μαντι παλι που τους βρισκης ολους αυτους ρεκαι μονο που η Μαρια η Αλβανη το εκανε απο 50 στο Θεο σε ανατιμηση, εγω θα πηγαινα στην Ισαμπελα....Να μαθει το Μαρακι να μην μαλακιζεται με τον αγαπουλη της εδω μεσα....Εκτος και αν θες με τη χορηγια σου να βοηθησεις τον Μαντι να αγορασει καινουργια σκουφο για το καλοκαιρι.....