mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Μη μου πειτε οτι ειναι η αδερφη της γνωστης ...
Δε νομίζω.
Για πιο σίγουρα βέβαια ρώτα στο ¨μασάζ κατ οίκον¨ ;)
Μη μου πειτε οτι ειναι η αδερφη της γνωστης ...
Δάσκαλε.... στα ανεξάρτητα δεν παίζεσαι....αφου σου εχω πει ,να με ρωτας οτι θελεις.αννα 110 δεν ειναι στα 70.την εχω παρει ,πριν βαλει το κολαρακι στο μενου.την αλλη δεν την ξερω,αλλα μου εχει πει ενας φιλος.στα 80 αν δεν κανω λαθος χωρις κολο.καλημερα.
Εισαι καινουριος ωραια αν θελεις να βρεις την απαντηση πηγαινε δυο τρεις η τεσσερις σελιδες πισω διαβαζε πως ψαχνουμε αγγελιες και θα καταλαβεις περι τινος προκειται .Οταν ημουν νεος στο φορουμ διαβαζα πως ψαχνουν αγγελιες τα παλια μελη το θεμα ειναι να μην βαριεσαι και ο χρονος αν υπαρχει διαθεσιμος
Τη συνάντησα σήμερα. Αγγλικά με προφορά Λονδρέζικη, απίστευτη κορμάρα και ΚΩΛΑΡΑ και πολύ καυλοπίπινο, πίπα μέχρι πνιξίματος, δυνατό πήδημα με αντοχές για πάνω από 40 λεπτά το πρώτο.καλο το μικρο δοκιμη πριν αρκετουs μηνεs ...ελπιζω να μην εχει αλλαξει κατι...αυτα !!!
Τη συνάντησα σήμερα. Αγγλικά με προφορά Λονδρέζικη, απίστευτη κορμάρα και ΚΩΛΑΡΑ και πολύ καυλοπίπινο, πίπα μέχρι πνιξίματος, δυνατό πήδημα με αντοχές για πάνω από 40 λεπτά το πρώτο.
Την έκλεισα για παραπάνω από ώρα. Απίστευτα τίμιο καυλάκι. Όσον αφορά τις κακές κριτικές η ίδια μου είπε ότι οφείλονται στο γεγονός της απλυσιάς και βρώμας ορισμένων, τρομάρα σας θέλετε και βίζιτες..
Είναι ευχάριστο και χαμογελαστό πιπινάκι, σε όποιον αρέσουν τα σοκολατάκια, είναι ταμάμ.
Απαλό δέρμα και όλα όσα έχει στο σέρβις τα τήρησε, είχα ξηγηθεί και τηλεφωνικά ότι όλα είναι διαθέσιμα.
Δεν συγκρίνεται με την Καρολίνα σε καμία περίπτωση, η Τζέσι παίζει ακόμα πιο δυνατά στο τερέν, γνώμη μου πάντα δοκιμάζοντας τις δύο ebony κυρίες...
Κανονικότατα μαν, το κατάπινε όλο, μου είπε πως κάποιων τα καυλιά βρωμάνε και τους κάνει με καπότα..Ελευθερο στοματικο? Γιατι το αρνιοταν
Κανονικότατα μαν, το κατάπινε όλο, μου είπε πως κάποιων τα καυλιά βρωμάνε και τους κάνει με καπότα..
Δεν ξέρω τι λέγατε από το viber, ένα τηλ την πήρα, πανεύκολη επικοινωνία και στο χοτέλ ο δυνατός αγώνας.
Εμπιστεύτηκα την αναφορά του steeve και προχώρησα. Απλά. Τώρα αν σε άλλους με καπότα κτλ τι να σου πω...
Πολύ γαμεύσιμο ebony teen, σώμα πέτρα και ΚΩΛΑΡΑ που ειδικά όταν είναι από πάνω, στα 4 και όρθια, κάνει ένα απίστευτο σπάσιμο μέσης...
ΠαρακαλώΝταξει καλα αυτα... αλλα την κόβω για πονήρω . Οποτε black list. (black ονομα και πραγμα )
Τhanks
Τη συνάντησα σήμερα. Αγγλικά με προφορά Λονδρέζικη, απίστευτη κορμάρα και ΚΩΛΑΡΑ και πολύ καυλοπίπινο, πίπα μέχρι πνιξίματος, δυνατό πήδημα με αντοχές για πάνω από 40 λεπτά το πρώτο.
Την έκλεισα για παραπάνω από ώρα. Απίστευτα τίμιο καυλάκι. Όσον αφορά τις κακές κριτικές η ίδια μου είπε ότι οφείλονται στο γεγονός της απλυσιάς και βρώμας ορισμένων, τρομάρα σας θέλετε και βίζιτες..
αυτο με την απλυσια και την βρωμα φιλε μου ξαναπεστο.γεια στο στομα σου.μου το εχουν αναφερει και μενα καποιες ανεξαρτητες.τι να σου κανει και η κοπελα αμα ειναι βρωμυλος ο αλλος.τεσπα,γιατι την συγκρινες με καρολινα?εχουν καμια σχεση μεταξυ τους?εχω χασει κατι?το κοστος ποιο ηταν?κολαρακι ειχε η μπα?ελληνικουλια μιλαγε?ευχαριστω.Είναι ευχάριστο και χαμογελαστό πιπινάκι, σε όποιον αρέσουν τα σοκολατάκια, είναι ταμάμ.
Απαλό δέρμα και όλα όσα έχει στο σέρβις τα τήρησε, είχα ξηγηθεί και τηλεφωνικά ότι όλα είναι διαθέσιμα.
Δεν συγκρίνεται με την Καρολίνα σε καμία περίπτωση, η Τζέσι παίζει ακόμα πιο δυνατά στο τερέν, γνώμη μου πάντα δοκιμάζοντας τις δύο ebony κυρίες...
Δεν ξέρω τι λέγατε από το viber, ένα τηλ την πήρα, πανεύκολη επικοινωνία και στο χοτέλ ο δυνατός αγώνας.
Εμπιστεύτηκα την αναφορά του steeve και προχώρησα. Απλά. Τώρα αν σε άλλους με καπότα κτλ τι να σου πω...
Πολύ γαμεύσιμο ebony teen, σώμα πέτρα και ΚΩΛΑΡΑ που ειδικά όταν είναι από πάνω, στα 4 και όρθια, κάνει ένα απίστευτο σπάσιμο μέσης...
Μα ανέκαθεν στα φρύδια μου έγραφα τέτοια σκουπίδια. Άξεστα και άπλυτα όντα που περιφέρονται σαν αμοιβάδες. Με τα χρήματα που ζητάει θα έπρεπε όλα τα μπάζα να πάνε στη χωματερή στη Φυλή οικειοθελώς...φιλε καλησπερα .....ασε να λενε οτι λενε υπαρχουν συγκεκριμενα ατομα που πρεπει να εμπιστευεσαι εδω μεσα κατα τα αλλα ασε τουs πονηρουs και τουs νεουs να εχουν αποψη ...χαιρομαι που δεν αλλαξε κατι σε σχεση με την δικη μου συναντηση και περασεs ωραια ....!!!! αυτα !!!
φιλε αν καταλαβα σωστα πιο δυνατη απο καρολινα στις υπηρεσιες και στον αγωνα??συμφωνησε και σε cim ,cif,και ελευθερο στοματικο??Μα ανέκαθεν στα φρύδια μου έγραφα τέτοια σκουπίδια. Άξεστα και άπλυτα όντα που περιφέρονται σαν αμοιβάδες. Με τα χρήματα που ζητάει θα έπρεπε όλα τα μπάζα να πάνε στη χωματερή στη Φυλή οικειοθελώς...
Να σαι και συ καλά φίλτατε
Απολύτως σωστός- όχι cim ειπε αλλά από το επικ facial πήγαν και κάποια εκείφιλε αν καταλαβα σωστα πιο δυνατη απο καρολινα στις υπηρεσιες και στον αγωνα??συμφωνησε και σε cim ,cif,και ελευθερο στοματικο??
Καλα. Τον καταπινει ολο μέχρι πνιξίματος αλλά δεν κανει cim ?Απολύτως σωστός- όχι cim ειπε αλλά από το επικ facial πήγαν και κάποια εκεί