kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
πηνελοπη προτεινω απο μελησσιαερωτηση απο πρωταρη στο σπορ..τι προτεινετε για ξεκινημα??αννα110 πιπινακι ή izzabela??οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη..
πηνελοπη προτεινω απο μελησσιαερωτηση απο πρωταρη στο σπορ..τι προτεινετε για ξεκινημα??αννα110 πιπινακι ή izzabela??οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη..
Κωστάκη για δώσε μορ ινφο για αυτή την Πηνελόπη...πηνελοπη προτεινω απο μελησσια
πηνελοπη προτεινω απο μελησσια
εχουμε κατι καλο στη γειτονια μας??
εχουμε κατι καλο στη γειτονια μας??
Παντού υπάρχει μια Πηνελόπη
Jimy ξέρεις καποια που να κινείτε Β.Π για να μην τρεχουμε κέντρο.Καιρο ψάχνω να βρω ..
ναι μη χασεις εσυ,αμεσως.
Jimy ξέρεις καποια που να κινείτε Β.Π για να μην τρεχουμε κέντρο.Καιρο ψάχνω να βρω ..
Eπειδη η Ιζα μου ''ξεφυγε'' λογο περιοδου,για πες τι φαση σε σχεση με τις δυο Αννουλες?Σαφως VFM με πρωκτικο στα 70,αλλα τα υπολοιπα?Επειδή εχω παρει καιτις δύο.... Ιζζαμπέλα. Εμενα με έφτιαξε πιο πολύ ειδικά οταν σε κοιτάει στα μάτια.
Η Πηνελόπη απο Μελήσια ??? Link ?
ελα ρε φιλε νικολακι,τι ρωτας για πηνελοπες,δεν βλεπεις οτι τον δουλευει τον ανθρωπο?η μπορει να εχουν αλλο κωδικα δικο τους.μου αρεσε που θελεις και λινκ.καλημερα.Επειδή εχω παρει καιτις δύο.... Ιζζαμπέλα. Εμενα με έφτιαξε πιο πολύ ειδικά οταν σε κοιτάει στα μάτια.
Η Πηνελόπη απο Μελήσια ??? Link ?
αφου σου εχω πει ,να με ρωτας οτι θελεις.αννα 110 δεν ειναι στα 70.την εχω παρει ,πριν βαλει το κολαρακι στο μενου.την αλλη δεν την ξερω,αλλα μου εχει πει ενας φιλος.στα 80 αν δεν κανω λαθος χωρις κολο.καλημερα.Eπειδη η Ιζα μου ''ξεφυγε'' λογο περιοδου,για πες τι φαση σε σχεση με τις δυο Αννουλες?Σαφως VFM με πρωκτικο στα 70,αλλα τα υπολοιπα?
Μισο να οργανωθουμε και Αννα 110 και πιπινακι εχω παρει την Ιζα ειχα σκοπο λογο τιμης-πρωκτικου αλλα δεν εγινε.αφου σου εχω πει ,να με ρωτας οτι θελεις.αννα 110 δεν ειναι στα 70.την εχω παρει ,πριν βαλει το κολαρακι στο μενου.την αλλη δεν την ξερω,αλλα μου εχει πει ενας φιλος.στα 80 αν δεν κανω λαθος χωρις κολο.καλημερα.
Εν το μεταξύ ή είναι πολύ χαζός ο "νταβάς" της... ή είναι πολύ αματούρι το νεγράκι.
Εδώ έχει άλλες τιμές... και εδώ άλλες
Εισαι καινουριος ωραια αν θελεις να βρεις την απαντηση πηγαινε δυο τρεις η τεσσερις σελιδες πισω διαβαζε πως ψαχνουμε αγγελιες και θα καταλαβεις περι τινος προκειται .Οταν ημουν νεος στο φορουμ διαβαζα πως ψαχνουν αγγελιες τα παλια μελη το θεμα ειναι να μην βαριεσαι και ο χρονος αν υπαρχει διαθεσιμοςΚαλημέρα στα μέλη του φόρουμ. Είμαι καινούργιο μέλος (παρότι παρακολουθώ τη σελίδα τον τελευταίο χρόνο), και θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς κάτι για την παρακάτω αγγελία. Δεν είμαι σίγουρος αν οι φώτος είναι πραγματικές ή όχι. Έχει κανείς εμπειρία με τη συγκεκριμένη κοπέλα;