zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
/den-exeis-poly-xrono-viazese_kanesex βαζεις... αλλα το βλέπω για τζαμπα ταλαιπωρια
ΑΚΡΙΒΩΣ!
/den-exeis-poly-xrono-viazese_kanesex βαζεις... αλλα το βλέπω για τζαμπα ταλαιπωρια
kanesex βαζεις... αλλα το βλέπω για τζαμπα ταλαιπωρια
Εγώ το βλέπω για άλλου είδους ....
Glory hole = καμία οπτική επαφή
Ωραίο καλωσόρισμα κάνετε στους καινούργιους εσείς. Πωλητής ούτε κατά διάνοια δεν είμαι, Μια ερώτηση απλή έκανα να δώ μήπως κάποιος ήξερε κάτι για αυτήν την κοπέλα, και όλοι οι έξυπνοι Ελληνάρες πέσαν να με φάνε... μάλλον βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν ή μήπως δεν δέχεστε καινούργιο στην παρέα?πρωτα απο ολα εξαφανισου οπως (ξανα)μπηκες...
Μεγαλωσαμε πια και ξερουμε τι παιζει με τις παπαριες σας εδω μεσα...
Συμβουλη μου, παρτο αλλιως αυτη τη φορα και μην γινεσαι πωλητης...
Ειμαστε οι δυσκολοτεροι πελατες εδω μεσα...
Λοιπον,
Πας, δοκιμαζεις και μας λες και εμας τι παιζει...Κανεις απο εμας δεν προκειται να αγορασει απο σας...Comprente?
η "ίδια" εχει και αλλες 2 αγγελιες χωρις gloryhole, αλλα εμενα ο νους μου παει σε αγορακι
και ποιος σου ειπε οτι ειμαι Αιλινας?Ωραίο καλωσόρισμα κάνετε στους καινούργιους εσείς. Πωλητής ούτε κατά διάνοια δεν είμαι, Μια ερώτηση απλή έκανα να δώ μήπως κάποιος ήξερε κάτι για αυτήν την κοπέλα, και όλοι οι έξυπνοι Ελληνάρες πέσαν να με φάνε... μάλλον βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν ή μήπως δεν δέχεστε καινούργιο στην παρέα?
Για αυτο φιλε τρεχα να σωθεις. Φωναξε τους ghostbaster γραψε καμια κριτικη που ειπες οτι εχεις πολλες και μετα ξανα ελα...!Ωραίο καλωσόρισμα κάνετε στους καινούργιους εσείς. Πωλητής ούτε κατά διάνοια δεν είμαι, Μια ερώτηση απλή έκανα να δώ μήπως κάποιος ήξερε κάτι για αυτήν την κοπέλα, και όλοι οι έξυπνοι Ελληνάρες πέσαν να με φάνε... μάλλον βλέπετε φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν ή μήπως δεν δέχεστε καινούργιο στην παρέα?
φιλε, κανε το σταυρο σου...παλι καλα...Τελικά ρε μάγκες με το θεματάκι έχουμε καμία άποψη; έστειλα από άλλο μέιλ και ρώτησα ευθέως αλλά πήρα τα @@ μου
φιλε, κανε το σταυρο σου...παλι καλα...
και ποιος σου ειπε οτι ειμαι Αιλινας?
Κλέβεις τώρα εσύ...άλλος είναι ο Αιλινας
παρε κατερινα 20 ...εχω γυρισει με πολυ ορεξη και ψαχνω επαγγελματια για απολαυστικα 2ωρα-3ωρα.εχετε να προτεινετε κατι δυνατο;θελω να γραψω και μια κριτικη.ποια προτεινετε;ευχαριστω
εχω γυρισει με πολυ ορεξη και ψαχνω επαγγελματια για απολαυστικα 2ωρα-3ωρα.εχετε να προτεινετε κατι δυνατο;θελω να γραψω και μια κριτικη.ποια προτεινετε;ευχαριστω
εχω γυρισει με πολυ ορεξη και ψαχνω επαγγελματια για απολαυστικα 2ωρα-3ωρα.εχετε να προτεινετε κατι δυνατο;θελω να γραψω και μια κριτικη.ποια προτεινετε;ευχαριστω