zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
χρονια πολλα ρε!μην το κραζετε το παληκαρι απλως δεν μπορουσε τοσα χρονια να κανει εγγραφει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε με τον καθε τρομπα
![]()
χρονια πολλα ρε!μην το κραζετε το παληκαρι απλως δεν μπορουσε τοσα χρονια να κανει εγγραφει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε με τον καθε τρομπα
![]()
επισης ρεεεε ;)χρονια πολλα ρε!
το μπου εχει λεφτα ρε συ...και 200 αντεχουμε!επισης ρεεεε ;)βλεπω η μαλακια καλα κρατει συνεχιζουμε με 150αρες
μαλιστα αντε καλα να περνατε εγω 200 δεν.... με 200 μονο στην εθνικη οδο παωτο μπου εχει λεφτα ρε συ...και 200 αντεχουμε!
ΚΑΛΑ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ??Ευχαριστώ για την πρόταση, δείχνει καλή όπως θέλω (αδύνατη, νέα και με σχετικά μεγάλο στήθος αν και θα προτιμούσα λίγο μεγαλύτερο). Πώς μπορώ να επικοινωνήσω τηλεφωνικά;
Καλημέρα φίλε μου. Σε πάω πολύ. Είσαι αυθεντικός. Αλλά θ' ακολουθήσω στην συμβουλή του Bernard Shaw.Συνεχίζεις να λες ψέμματα και μαλακίες κλώνε
Ευχαριστώ για την πρόταση αλλά αν διαβάσεις τις κριτικές μου, την δοκίμασα και δεν έμεινα καθόλου ικανοποιημένος.
ΚΑΛΑ, ΔΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ LINK ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ??
Τότε πάρε Αφροδιτη28.
ποια ειναι παλι αυτη τυπε εχω χασει την μπαλα εδω μεσα ???
αμεσος !!!!!!!!!!
Έχω στείλει πμ αλλά τίποτα ακόμα και βιάζομαι γιατί φεύγω για ταξίδι αύριο.
Ξέρουμε κάτι για εδώ; έχω μιλήσει στο μέιλ.. 15 ευρώ λέει λόγω ανεργίας.. glory hole φάση.. κάπου Παγκράτι είναι. Στέλνεις μήνυμα κ σου λέει που ακριβώς. Ανεβαίνεις όροφο δεν μιλάς καθόλου βάζεις το πουλάκι σου στη τρύπα που θα έχει εκεί μια κατασκευή. Βάζεις κ τη καποτα μαζί. Σε γλύφει στο φοράει και δίνει μουνι και κωλο ανάλογα το μέγεθος..
Στα αστεράκια τι βάζουμε;
Στα αστεράκια τι βάζουμε;