zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
απο που το καταλαβες φιλε?
αυτήν εδώ την ξέρει κανεις? φαίνεται καλο κομμάτι
ειχε αναφερθει και παλιοτερα.μετρια εμφανισιακα,και επιδοσεις,αμφιβολες.
μου το είπε auto το κωλαράκιαπο που το καταλαβες φιλε?
θα πας?μου το είπε auto το κωλαράκι
ok ευχαριστώ
είναι δύσκολα τα πράγματα αυτές τις εποχές όπως φαντάζεσαι και δεν μπορώ να το ρισκάρω μόλις βρω κάποια 'εγγυημένα' καλή θα πάωθα πας?
απο εδω μεσα δε βρηκες τιποτα το εγγυημενο? εχεις διαβασει τα νηματα και δε βρισκεις?είναι δύσκολα τα πράγματα αυτές τις εποχές όπως φαντάζεσαι και δεν μπορώ να το ρισκάρω μόλις βρω κάποια 'εγγυημένα' καλή θα πάω
όχι έχω δει μερικές καλές που λένε παρα πολύ ότι αξίζουν απλός τις περισσότερες φορες είναι milfάκια που προσωπικά δεν με τρελαίνουν ψάχνω για πιπινακια. Άμα δεν βρω όμως με βλέπω να περνώ κάποια από τις προτεινόμενες την επομενη βδομάδααπο εδω μεσα δε βρηκες τιποτα το εγγυημενο? εχεις διαβασει τα νηματα και δε βρισκεις?
είναι δύσκολα τα πράγματα αυτές τις εποχές όπως φαντάζεσαι και δεν μπορώ να το ρισκάρω μόλις βρω κάποια 'εγγυημένα' καλή θα πάω
Δεν υπάρχει φίλε εγγύηση στο γαμήσι.
ευα 30αρα Ελληνίδα...
κανα 80 αρι με το ταξι.. Ελεγε στην αρχη πι.. με... αλλα την εψησα για ανευ..Σε γενικες γραμμες ...καλο..
Ποια Μαρίνα λες? αυτή εδώΜου συστηθηκε ως Ζωη αν και η αγγελια λεει Αναστασια. Ρωτησα τιμη, ειπε 80. Δευτερη φορα μεσα; +20. Φιλάς; +20. Τολμησα να πω: μμ, μάλιστα και μονο που δεν με αρχισε στα βρισιδια. Αν θες ρε, αν δεν θες μην ξαναπαρεις. Και μου το εκλεισε. Και μετα θελουν και πελατεια. Καλυτερα παντως γιατι πηρα Μαρινα28 και περασα τελεια!
Είναι φουλ 2-3 μερες από ότι μου είπε όποτε λίγο χαλαρά τα τηλέφωνα κ έχετε εναλλακτική εάν βιάζεστε!!! Στο τηλ πολύ ευγενική κ ωραίο τυπικό φαίνεται!!!! Θα δείξει....ακριβως ετσι είναι ηλικια κοντα 30,πολυ τυπικη στο ραντεβού,πολυ βαθεια γλωσσοφιλα,τωρα στο τσιμπουκι κατ εμε χωρις να φανω ιερόσυλος υπερτερει και από μαρινα60.ειναι καθαρα πρωσοπικη αποψη ,ειχα περιπου μια δεκαετια να απολαυσω τοσο καλη πιπα,να περνατε καλα συναγωνιστες και παντα να εχουμε τέτοιες καινούργιες και ευχαριστες παρουσίες.
πατερ τι διαβάζω;;; πάρτυ ετοιμάζεις;ναι ρε....την περσινη βαλε!!! Σου πηγαινε Α χα χα χα χα!!!
Είναι φουλ 2-3 μερες από ότι μου είπε όποτε λίγο χαλαρά τα τηλέφωνα κ έχετε εναλλακτική εάν βιάζεστε!!! Στο τηλ πολύ ευγενική κ ωραίο τυπικό φαίνεται!!!! Θα δείξει....
μπαα...ενα απλο εσπερινο...πατερ τι διαβάζω;;; πάρτυ ετοιμάζεις;
ή και τσάι?μπαα...ενα απλο εσπερινο...