Επισκέπτης
50 ζηταει για 1 εκτονωση
80 για 2
πιπα ΜΕ προφυλακτικο
80 για 2
πιπα ΜΕ προφυλακτικο
ακριβως ετσι είναι ηλικια κοντα 30,πολυ τυπικη στο ραντεβού,πολυ βαθεια γλωσσοφιλα,τωρα στο τσιμπουκι κατ εμε χωρις να φανω ιερόσυλος υπερτερει και από μαρινα60.ειναι καθαρα πρωσοπικη αποψη ,ειχα περιπου μια δεκαετια να απολαυσω τοσο καλη πιπα,να περνατε καλα συναγωνιστες και παντα να εχουμε τέτοιες καινούργιες και ευχαριστες παρουσίες.
ΣΕ λιγο θα γινη καπνος"καλησπέρα συναγωνιστές,
η πέγκυ στην σελίδα 5640(περίπου) είναι αυτή εδώ?
υπάρχει καμια κριτική, την έχει δοκιμάσει κανεις?"
(δεν μου δουλεύει η παράθεση και έκαν copy-paste)
Νομίζω η Πεγκυ έγινε Anthoula
(διορθώστε όποιος ξέρει κάτι περισσότερο και κάνω λάθος)
σωστός το διάβασα, οι φωτός ειναι δικες της η μούφα?? εσύ τελικά πόσα έδωσες??
"καλησπέρα συναγωνιστές,
η πέγκυ στην σελίδα 5640(περίπου) είναι αυτή εδώ?
υπάρχει καμια κριτική, την έχει δοκιμάσει κανεις?"
(δεν μου δουλεύει η παράθεση και έκαν copy-paste)
Νομίζω η Πεγκυ έγινε Anthoula
(διορθώστε όποιος ξέρει κάτι περισσότερο και κάνω λάθος)
ακριβως ετσι είναι ηλικια κοντα 30,πολυ τυπικη στο ραντεβού,πολυ βαθεια γλωσσοφιλα,τωρα στο τσιμπουκι κατ εμε χωρις να φανω ιερόσυλος υπερτερει και από μαρινα60.ειναι καθαρα πρωσοπικη αποψη ,ειχα περιπου μια δεκαετια να απολαυσω τοσο καλη πιπα,να περνατε καλα συναγωνιστες και παντα να εχουμε τέτοιες καινούργιες και ευχαριστες παρουσίες.
Πολυ καλη περιγραφη..!! Απο εμφανιση τι λεει? Γεματούλα, κανονικη, χοντρη??ακριβως ετσι είναι ηλικια κοντα 30,πολυ τυπικη στο ραντεβού,πολυ βαθεια γλωσσοφιλα,τωρα στο τσιμπουκι κατ εμε χωρις να φανω ιερόσυλος υπερτερει και από μαρινα60.ειναι καθαρα πρωσοπικη αποψη ,ειχα περιπου μια δεκαετια να απολαυσω τοσο καλη πιπα,να περνατε καλα συναγωνιστες και παντα να εχουμε τέτοιες καινούργιες και ευχαριστες παρουσίες.
μπαμπατσα...Πολυ καλη περιγραφη..!! Απο εμφανιση τι λεει? Γεματούλα, κανονικη, χοντρη??
Ετσι φιλε σωστος, μπαμπατσα και με τρελη ορεξη να τα λεμε και αυτα.μπαμπατσα...
Απο ορεξη ξερεις καλα!!!! Α χα χα χα χα χα !!! Ετσι ειναι φιλε!Ετσι φιλε σωστος, μπαμπατσα και με τρελη ορεξη να τα λεμε και αυτα.
Σιγα που δεν θα δοκιμαζα χαχα κατι οφ τοπικ για το παρτυ που λετε αν γινει αποκριατικο εχω ηδη βρει στολη χαχαχαΑπο ορεξη ξερεις καλα!!!! Α χα χα χα χα χα !!! Ετσι ειναι φιλε!
ναι ρε....την περσινη βαλε!!! Σου πηγαινε Α χα χα χα χα!!!Σιγα που δεν θα δοκιμαζα χαχα κατι οφ τοπικ για το παρτυ που λετε αν γινει αποκριατικο εχω ηδη βρει στολη χαχαχα
...παλαιων πατρων γερμανος...γνωστο το τεμαχιο πριν βαλει αγγελια..
Τη συνάντησα χθές σε incall hotel λόγω εύκολης πρόσβασης για την κοπέλα με πανεύκολη συνεννόηση στο κέντρο. Έστειλα μήνυμα και έκανε αναπάντητη μετά από λίγο, καθότι δεν μπορούσε να μιλήσει. Στην ώρα της ανοίγω την πόρτα και αντικρίζω μια πολύ όμορφη κοπέλα με ένα πλατύ χαμόγελο που αμέσως σε κάνει να νιώθεις άνετα… Όμορφο πρόσωπο με στήθος φυσικό 2,5 με 3 και ρώγα κάγκελο … ,όμορφα μάτια γενικά πολύ καύλα το παρουσιαστικό της
Χωρίς να χάσει χρόνο άρχισε να γδύνεται πέσανε τα πρώτα φιλιά και μπήκε για ντουζ εγώ είχα πάει έτοιμος. Σε πολύ λίγο χρόνο βγαίνει και αρχίζει η 'μάχη’, φιλιά με γλώσσα, πολυ καλό ελεύθερο στοματικό με περιποίηση γύρω περιοχής οπού κάποια στιγμή την σταμάτησα να ανταποδώσω…..φωνούλες όλο καύλα που σε προδιαθέτουν να το σκίσεις . πεντακάθαρο νινί για πολύ γλείψιμο που δείχνει να της αρέσει….σου κάνει τα χατίρια αρκεί να είναι στα όρια που θέτει , δηλαδή πίσω πόρτα δεν δίνει το μουνάκι της στενό και τρυφερό, και τελείωμα στα τέσσερα … διάλειμμά και βουρ για 2 φορά…η κοπέλα γουστάρει αυτό που κάνει και είναι πολύ καύλα στο κρεβάτι με πολύ καλό social time ανάμεσα στους 2 γύρους. Στα του αγώνα φιλί πάρα πολύ καλό , πίπα τι να λέμε η καλύτερη . Στήνεται καλά... στις βαθιές διεισδύσεις φωνάζει… Είδα ότι έγραψαν κάποιοι ότι την ξέρουν ας γράψει και κάποιος άλλος για το τεμάχιο .. Μου είπε ότι έχει και φίλη για duo…
τι ειναι παλι αυτο το ρουφοκαβλετο?
Πολυ καλη περιγραφη..!! Απο εμφανιση τι λεει? Γεματούλα, κανονικη, χοντρη??
πρέπει να κάνουμε εγγραφη στο "erosdate" για να την δούμε.. τι νέα κόλπα είναι αυτά
Αυτό το site όμως βρωμάει.
Όπως και τα αδελφάκια του sexyemily*eu sexyeva*xyz sexyrafaela*com
που σου λένε για να δεις φωτό και να κλείσεις ραντεβού γράψου στο erodate να πάρει ο τύπος την προμήθεια του.
Έχει κανείς άποψη να μας πει αν τουλάχιστον παίζει αληθινή γκόμενα;
καλησπερα παιχτη.άλλος και εδώ που ξέρει πριν βγεί ο ήλιος το τι θα γίνει...που θα πάει θα μάθουμε και εμείς..τα σέβη μου γκουρού