spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
θα δειξει μαν.καλοοο?
θα δειξει μαν.καλοοο?
το ταξιδι μετραειθα δειξει μαν.
Εγώ να μην έρθω πμ μιας κ είμαι εδώ??ελα πμ,ΕΣΥ!.
αν ειναι να πληρωσω ομως στο ταξιδι κερατιατικα στα διοδια δε λεει....γκουρου?το ταξιδι μετραει
χρονια πολλα παιχτη!!.με υγεια πανω απο ολα!Εγώ να μην έρθω πμ μιας κ είμαι εδώ??
Χρόνια πολλάαααα!!!
μουστακια?.αν ειναι να πληρωσω ομως στο ταξιδι κερατιατικα στα διοδια δε λεει....γκουρου?
gury κ να δωσει μουφα δεν παιζει!αν ειναι να πληρωσω ομως στο ταξιδι κερατιατικα στα διοδια δε λεει....γκουρου?
λοιπον...κλεισε,για να κανεις ενα τεστ,κοπωσεως.μολις το βγαλεις,στειλε πμ.gury κ να δωσει μουφα δεν παιζει!
Δεν ξερω τι ζηταει σημερα περυσι ηταν 80 για δυο ωρες.ΜΙΛΦ καλο κωλο που τον δινει απλοχερα, δεν φιλαει με γλωσσα, μαλλον εχει την γλωσσα εξω κ τα χειλη κλειστα, πολυλογου μεχρι τελλας κρατατην μπουκομενη.ΑΝΝΙΤΑ γνωριζει κανεις κατι????
Εκανα την ερωτηση μου πριν απο μερικες μερες, εφαγα το κραξιμο γιατι δεν καθησα να ψαξω, εσκυψα το κεφαλι και το εριξα στο διαβασμα για τις γιορτες αλλα ακρη δεν εβγαλα οποτε την ριχνω την ερωτηση αλλη μια και τι να κανουμε, αν ειναι να φαω ξανα βρισιμο ας το φαω
Ψαχνω για ανεξαρτητη, να μην ειναι παχουλη, να κανει φουλ προγραμμα (anal, φιλια κτλ κτλ) και να μου βγει το δυωρο στα 150, 160 maximum 170 (αν βαλεις και το hotel να μας βγει η ιστορια μια 200αρα).
Σας ευχαριστω για την βοηθεια προκαταβολικα.
για πηγαινε στο ννημα της αντζελας007 να δεις αν σου κανει και να ενημερωθεις.
ΑΝΝΙΤΑ γνωριζει κανεις κατι????
ΑΝΝΙΤΑ γνωριζει κανεις κατι????
Από το 2011 που την παίρνω εξακολουθεί να είναι 36 ετών
Στο ρεζουμέ τώρα σκυλί του πολέμου γαμιέται αδιαμαρτύρητα, χωρίς μη και μή....Ειδικά απο κώλο δεν νοιώθει τιποτα 2 ώρες 80 γιουρα τα πάντα όλα όπως το θές όποτε το θές, παρεμπιπτόντως κάνει σχετικά καλό μασαζ. Δεν κοιτάει ρολόι αλλά τα αρνητικά της είναι πολυλογία όπως είπε ο συνάδελφος (κράτα την μπουκωμένη ) επίσης στα φιλιά κάνει μια γελοία κίνηση με τη γλώσσα.