RoYddY1234
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2014
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
ειναι δυσκολες εποχες μαν...για αυτο ρωτησα για να μη πεταξω τα λεφταφιλε δεν ειμαστε σιγουροι .....
γιατι δεν δοκιμαζεις να μας πεις να ξερουμε να μην παμε?
ειναι δυσκολες εποχες μαν...για αυτο ρωτησα για να μη πεταξω τα λεφταφιλε δεν ειμαστε σιγουροι .....
γιατι δεν δοκιμαζεις να μας πεις να ξερουμε να μην παμε?
ολοι εχουμε πεταξει λεφτα φιλε! Αν πηγαιναμε μονο στις VFM δεν θα υπηρχε νοημα ενημερωσης....Η γνωμη μου ειναι μαζευεις το μπαγιοκο, πας και μας λες....Η εμπειρια και μονο θα σε κανει να αισθανθεις αρχοντας. Και εμεις ΟΛΟΙ θα σε ευγνωμονούμε!ειναι δυσκολες εποχες μαν...για αυτο ρωτησα για να μη πεταξω τα λεφτα
Κατα κάποιο τρόπο όπως και να έχει θα τα πετάξεις όπως όλοι μας οταν πληρώνουμε να γαμήσουμε οπότε το ερωτήμα είναι ποια είναι η πιο καλή τρύπα να τα πετάξεις μέσαειναι δυσκολες εποχες μαν...για αυτο ρωτησα για να μη πεταξω τα λεφτα
Τωρα ρε φιλαρακι......, για ονομα του θεου που πιστευεις......., τι δεν καταλαβαινεις βλεποντας τις φωτογραφιες του εν λογου μπαμπη........?
Τωρα ρε φιλαρακι......, για ονομα του θεου που πιστευεις......., τι δεν καταλαβαινεις βλεποντας τις φωτογραφιες του εν λογου μπαμπη........?
ολοι εχουμε πεταξει λεφτα φιλε! Αν πηγαιναμε μονο στις VFM δεν θα υπηρχε νοημα ενημερωσης....Η γνωμη μου ειναι μαζευεις το μπαγιοκο, πας και μας λες....Η εμπειρια και μονο θα σε κανει να αισθανθεις αρχοντας. Και εμεις ΟΛΟΙ θα σε ευγνωμονούμε!
Και ποτε μην ξεχνας οτι η εμπειρία, και όχι η γνώση, είναι ουσιαστική για να γίνει κανείς σοφός...
προχωρα και πες μας!
ειναι δυσκολες εποχες μαν...για αυτο ρωτησα για να μη πεταξω τα λεφτα
φιλε μας δουλευεις? ρωτας εδω αν ο φλωρος ειναι πισωγλεντης να σου πουμε να μην πας και την ιδια στιγμη ρωτας ρυμουλκο ποσο παιρνει την μπουκα?
για πες τελικα ρε φιλε τι θελεις?
μαν ερωτηση εκανα αν εχει καποιος εμπειρια τωρα αν ειναι μπαμπης οκ και δεν δουλευω κανεναν αν θελει καποιος απανταει δεν υποχρεωσα κανεναν...ευχαριστω παντως
Για αυτή την αγγελία, έψαξα εικόνες και είναι καθαρές. Πήρα και τηλ. αλλά ζητάει 80 για 1 πιστολιά και χωρίς OWO.
Καλά ελληνικά αλλά σίγουρα όχι Ελληνίδα.
Προφανώς εγώ θα προσπεράσω απλά ενημερώνω για όποιον ενδιαφέρεται.
www.openday.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%BE-sex-ads/%CE%BB%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-4/]https://www.openday.gr/%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CF%83%CE%B5%CE%BE-sex-ads/%CE%BB%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%89%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B1-4/[/url]
η Έφη-Τζούλια θα σου κάνειΓεια σας παίδες... Νεος στον χώρο αλλά όχι στον χορό!!! Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολύ να μου προτείνει ανεξάρτητη με πολυ μεγάλα χείλια... Κατω?! Σας ευχαριστώ
Χειλια ? που τα θες τα μεγαλα χειλια ?Γεια σας παίδες... Νεος στον χώρο αλλά όχι στον χορό!!! Μπορεί κάποιος παρακαλώ πολύ να μου προτείνει ανεξάρτητη με πολυ μεγάλα χείλια... Κατω?! Σας ευχαριστώ
εχει κάποιος γνώμη για τις παρακάτω?
θα ηθελα βερονικα αλλα δίαβασα οτι εχει ανεβει πολύ στις τιμες
Βρε χρυσε μου Ναπολεων. Σ αρεσει η εξερευνηση ενώ υπαρχουν ηδη γνωστα μερη. Όταν εξερευνήσεις παντως, πες μας και μας αν βρηκες χρυσο ή την νεα ΓηΣυναγωνιστές Καλή Χρονιά!!!
Το σ/κ θα κάνω μια εξόρμηση και ως fun των ανεξάρτητων κοριτσιών θα ήθελα την γνώμη και γνώση (αν υπάρχει) για τα παρακάτω:
1) 2) 3)
Αν έχει κανείς την διάθεση να προτείνει κάτι το εκτιμώ..!! Ψάχνω για full έως 100
Ευχαριστώ!!