η πρωτη γραφειο.
η δευτερη εχει καποια βιβλιογραφια,με μπερδεμενα σχολια.μαλλον κασκαντερ.
η τριτη,εχει χωρο στο γκαζι.
Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!
Ξέρουμε αν η 3η αξίζει?
θενξ!
η πρωτη γραφειο.
η δευτερη εχει καποια βιβλιογραφια,με μπερδεμενα σχολια.μαλλον κασκαντερ.
η τριτη,εχει χωρο στο γκαζι.
για διαβασε,και αποφασισε.www.bourdela.com/call-girls/girls/maria-ellhnida/]http://www.bourdela.com/call-girls/girls/maria-ellhnida/[/url]Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!
Ξέρουμε αν η 3η αξίζει?
θενξ!
guru δεν νομιζω πως η Μαρια απο γκαζι ειναι αυτη της 3 ης αγγελιας
νομιζω εχει εκθεση σπιτιου στο ειρηνης και φιλιας απο οτι ξερω εχει και ωραιες ψαροταβερνεςΚαλησπερα φιλοι μου
εχει καποιος να προτεινει κατι καλο στη περιοχη γυρω απο το σταδιο καραισκακη? Ευχαριστω!
ολες κανουν..Έχω ανάγκη από ακά πιπα
ΓΙΑ ΔΩΣΕ καμμια να ξερουμεολες κανουν..
Καλησπέρα συναγωνιστές σήμερα βρήκα μια αγγελία για μια κοπέλα η οποία τυχαίνει να κάνει γενικότερα tour απο ότι έχω καταλάβει και τώρα βρίσκεται Αθήνα αλλά δεν έχει ανεβασμένη κάποια φότο οποίος έχει κάποια εμπειρία με την συγκεκριμένη ας ενημερώσει στη ν Κυψέλη είναι ο χώρος της λέει στο τηλέφωνο αλλά φοβάμαι λόγω έλλειψη φοτο μην είναι για μερακλήδες ηη για για χυστες που γουστάρουν τίποτα cult καταστάσεις
Πολυ ωραια και καλοτραβηγμενη η φωτο , πολυ καλη η επιλογη της να κατεβασει αυτην την εικονα απο το νετ και να την βαλει στην αγγελια , βεβαια δεν νομιζω να πλησιαζει την πραγματικοτητα αυτη η φωτο , αλλα πως θα το μαθουμε αραγεΚαλησπέρα συναγωνιστές σήμερα βρήκα μια αγγελία για μια κοπέλα η οποία τυχαίνει να κάνει γενικότερα tour απο ότι έχω καταλάβει και τώρα βρίσκεται Αθήνα αλλά δεν έχει ανεβασμένη κάποια φότο οποίος έχει κάποια εμπειρία με την συγκεκριμένη ας ενημερώσει στη ν Κυψέλη είναι ο χώρος της λέει στο τηλέφωνο αλλά φοβάμαι λόγω έλλειψη φοτο μην είναι για μερακλήδες ηη για για χυστες που γουστάρουν τίποτα cult καταστάσεις
Πολυ ωραια και καλοτραβηγμενη η φωτο , πολυ καλη η επιλογη της να κατεβασει αυτην την εικονα απο το νετ και να την βαλει στην αγγελια , βεβαια δεν νομιζω να πλησιαζει την πραγματικοτητα αυτη η φωτο , αλλα πως θα το μαθουμε αραγε
ναι οτι θελεις μια περιουσια για να κανεις ραντεβου μαζι της και οτι ειναι γραφειο και οτι σε λαθος νημα κανεις διαφημιση θελεις κατι αλλο ;), ωραίο παιδί, καμιά πλροφορία έχουμε;
σιγά μη κάνω και διαφήμιση, να γαμίσω αυτό το μουνάκι θέλω, Ρε τι πάθαμε εδώ μέσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι οτι θελεις μια περιουσια για να κανεις ραντεβου μαζι της και οτι ειναι γραφειο και οτι σε λαθος νημα κανεις διαφημιση θελεις κατι αλλο ;)
Καλησπερα σας, παρακαλω ενημερωστε με ποιες κοπελλες στη τιμες απο 50-80 ευρω μπορουν να ερθουν σε ξενοδοχεια στην περιοχη της Γλυφαδας συγκεκριμενα στο Κρεολη η Μιραντα. Ευχαριστω