xoxlios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2010
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
οχι αλλα επειδη στις περισσοτεες τους βολευουν τα ξενοδοχεια κοντα στο κεντρο ,λογω κοστους, οχι απο γραφειο, το πολυ μεχρι το ΛακομπαΜπερδευτηκες;
οχι αλλα επειδη στις περισσοτεες τους βολευουν τα ξενοδοχεια κοντα στο κεντρο ,λογω κοστους, οχι απο γραφειο, το πολυ μεχρι το ΛακομπαΜπερδευτηκες;
οχι αλλα επειδη στις περισσοτεες τους βολευουν τα ξενοδοχεια κοντα στο κεντρο ,λογω κοστους, οχι απο γραφειο, το πολυ μεχρι το Λακομπα
Καλησπέρα συναγωνιστές αυτό το κούγκλαρα αλλά δε μου έβγαλε κάτι μεμπτό
Έχει κάποιος ασχοληθεί με το αντικείμενο;
Ευχαριστώ δε τη ξέρω αλλά λέω να δοκιμάσωεχω την εντυπωση οτι προκειται για τη νανσι τη μασατζου απο συγγρου ακροπολι κλπ
..εαν οι φωτογραφιες της ειναι αληθινες, ειναι τουμπανο!!(λιγο photoshop εχει πεσει παντως..)Ευχαριστώ δε τη ξέρω αλλά λέω να δοκιμάσω
..εαν οι φωτογραφιες της ειναι αληθινες, ειναι τουμπανο!!(λιγο photoshop εχει πεσει παντως..)
οχι δεν είναι εκτός αν εχει βάλει εντελως ψευτικες φωτο!!!εχω την εντυπωση οτι προκειται για τη νανσι τη μασατζου απο συγγρου ακροπολι κλπ
Ηλικια?Είναι η Νάνση που δούλευε πάλια στο μασάζ Ακρόπολη τώρα είναι ανεξάρτητη σε δικό της χώρο αξίζει
οχι δεν είναι εκτός αν εχει βάλει εντελως ψευτικες φωτο!!!
η αγγελία οντως είναι δικιά της αλλά τα βυζιά αυτά και το δέρμα αυτό δεν έχει καμία σχεση με την πραγματική Νανσυ. Σε αλλες αγγελίες έχει πραγματικές φώτο!!Αυτη ειναι, αυτες οι φωτο θα στο θυμισουν
οπου * : synodoi -greece
η αγγελία οντως είναι δικιά της αλλά τα βυζιά αυτά και το δέρμα αυτό δεν έχει καμία σχεση με την πραγματική Νανσυ. Σε αλλες αγγελίες έχει πραγματικές φώτο!!
Αν δεν είναι αυτή στις photos πρέπει να λειτουργήσεις με το πάνω κεφάλι και ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΕΙΣ!καλημέρα σε όλους τους συναγωνιστές
χθες μίλησα αρκετή ώρα τηλεφωνικά με αυτήν
η οποία διαρρήγνυε τα ιμάτια της ότι είναι αυτή που βλέπω στις φωτογραφίες της αγγελίας
70 ευρώ δυο εκτονώσεις μου είπε σε χοτέλι πολύ ευγενικά σε άπταιστα ελληνικά
είπαμε για το αττική στην Τσιμισκή αλλά δεν πρόλαβα λόγω εργασίας να πάω και σκέφτομαι να πάω σήμερα
την έχει πάρει κανείς;
αν δεν είναι αυτή που έχω δει στις φώτο έχω κάθε δικαίωμα να την διώξω;