swadow
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 6
- Like
- 621
- Πόντοι
- 316
γιατι θα των κανεις πολιστα? ;)
γιατι θα των κανεις πολιστα? ;)
απο που μας ερχεσαι ??Καλησπερα και παλι. Πριν μερικες σελιδες ειχα γραψειι το παρακατω:Παιδες καλησπερα Την επομενη εβδομαδα θα ειμαι Αθηνα. Εχετε κατι αξιολογο να μου προτεινετε του τυπου Κατερινα3,σε σωματοτυπο και τιμη;Ευχαριστω... Μπορει να βοηθησει καποιος;
βαλε τιμη και τυπο εδω, δεν παω να δω να ψαξω φιλε....βαλε και θα δω τι υπαρχει!Καλησπερα και παλι. Πριν μερικες σελιδες ειχα γραψειι το παρακατω:Παιδες καλησπερα Την επομενη εβδομαδα θα ειμαι Αθηνα. Εχετε κατι αξιολογο να μου προτεινετε του τυπου Κατερινα3,σε σωματοτυπο και τιμη;Ευχαριστω... Μπορει να βοηθησει καποιος;
Του τυπου Κατερινα3,σε σωματοτυπο και τιμη(80Ε). Και ερχομαι απο Κρητηβαλε τιμη και τυπο εδω, δεν παω να δω να ψαξω φιλε....βαλε και θα δω τι υπαρχει!
Του τυπου Κατερινα3,σε σωματοτυπο και τιμη(80Ε). Και ερχομαι απο Κρητη
ποτε ερχεσαι φιλε? και τι ραντεβου θελεις? πρωινα η βραδυνα? το 80 οκ!Του τυπου Κατερινα3,σε σωματοτυπο και τιμη(80Ε). Και ερχομαι απο Κρητη
εχει τεραστια γκαμα με εμφανιση 8+ και προγραμμα 9 στα 80 φιλε! oι τιμες οι καθαρες τοσο πανε στο NYSEΕμφανίσιμη σε προσφορά δηλαδή? Δύσκολο το βλέπω ή θα πας για μπαζάκι ή θα ξοδευτείς παραπάνω.
εχει τεραστια γκαμα με εμφανιση 8+ και προγραμμα 9 στα 80 φιλε! oι τιμες οι καθαρες τοσο πανε στο NYSE
oι τιμες οι καθαρες τοσο πανε στο NYSE
και εγω τι ειπα?Για την Αθήνα ενδιαφέρεται ο κρητικός ρε τύπε!
ποιες γνωστες?Καλησπέρα
Κάτι για απόψε κάτω από 100 € μπορεί να σκεφτεί κανείς;
Έχω ξεκινήσει τηλέφωνα από τις 7 και δεν βρίσκω καμιά από τις γνωστές.
Τυπε αφου δεν αναφερεις ηλικια κ σωματοτυπο, παρε στα 50ευρα ναντια μιλφ......Καλησπερα, καινουργιος στη Αθηνα και λεω να δοκιμασω τα προνομια της πολης. Θελω να παρω για πρωτη φορα βιζιτα και θελω να το ψαξω λιγο καθως το budjet ειναι περιορισμενο και δεν ξερω αν θα εχω τι δυνατοτητα να το κανω πολλες φορες, γι αυτο θα ηθελα τη γνωμη απο εμπειρους παικτες. Σημαντικα κριτηρια να δινει κωλο προθυμα, να τα παιρνει στο στομα αλλα πανω απο ολα η καθαριοτητα. Ευχαριστω εκ των προτερων..
σιγουρα γραφειο.
ΜΗΝ το υποθετης απλως να εισαι σιγουρος ;)