papwolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2012
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Γραφείο είναι Νεφέλη με μούφα φώτο
Μπορώ να έχω και γω τηλ σε πμ? ευχαριστώΧθες συναντησα σε καφε στον ΠΕΙΡΑΙΑ την ΜΑΥΡΟΥΛΑ που εργσζοταν στο ΜΑΣΑΖ στην Μπακνανα και μου ειπε δουλευει μονη της με 50 ΕΥΡΩ την ωρα .
τι πμ αγαπητέ και παρακάλιΜπορώ να έχω και γω τηλ σε πμ? ευχαριστώ
Καλησπερα συναγωνιστες μηπως καμια πληροφοριαΝαι...
Αναξιοπιστο σαιτ - εγγυημενη μούφαΚαλησπερα συναγωνιστες μηπως καμια πληροφορια
Ακου Νεφελη! Σε λιγο με τα ποσταρισματα που κανεις θα μου μπουν ασχημες ιδεες στο μυαλο! Δεν το παρατας το παραμυθι? Καλα ρε Νεφελη ποσο μαλακες μας παιρνας? Και ουτε που ρωτας δεν καταλαβαινεις! Εχεις μεγαλη πλακα δλδ!Καλησπερα συναγωνιστες μηπως καμια πληροφορια
Για ποιες αναφέρεσαι?καλημερα και απο εμενα.Τον τελευταιο καιρο εχω παει με δυο ανεξαρτητεσ,οι οποιεσ κανουν φουλ προγραμμα .Την δευτερη φορα που πηγα για κωλο γκρινιαξανε και οι δυο ,λεγοντασ οτι μια φορα ειναι για κωλο.Εγω το παιξα κινεζοσ λεγοντασ οτι δεν παει ετσι και εκανα την δουλεια μου ψιλοαγριευοντασ κιολασ.Ομωσ για να το κανουν αυτο σε μενα σημαινει οτι το κανουν και αλλου και το δεχονται. Γιατι το δεχοσαστε αυτο και σασ κοροιδευει το καθε κοριτσακι?Αν θελουν εκπτωση στο γαμησι τησ σουφρασ τουσ ασ κανουν εκπτωση και στισ τιμεσ τουσ ,αλλιωσ ασ κατσουν να τον φανε απο οπου γουσταρει ο πελατησ που πληρωνει.Αυτα και καλη εβδομαδα.
Για ποιες αναφέρεσαι?
Tωρα αληθεια περιμενης απαντηση? αγριευης και πας παρακατωΓια ποιες αναφέρεσαι?
συνήθως όχι τασσο.. Απλά τσεκάρω.. Πάμε παρακάτω όπως λεςTωρα αληθεια περιμενης απαντηση? αγριευης και πας παρακατω
Θανο αγορι μου το πληκτρολογιο εχει και τελικο σιγμα. Αυτό ΔΕΝ αλλαξε ουτε με τον υπερβαρο υπουργο ! Να χαρεις τα ματια σου αλλα μην βγαλουμε τα δικα μαςκαλημερα και απο εμενα.Τον τελευταιο καιρο εχω παει με δυο ανεξαρτητεσ,οι οποιεσ κανουν φουλ προγραμμα .Την δευτερη φορα που πηγα για κωλο γκρινιαξανε και οι δυο ,λεγοντασ οτι μια φορα ειναι για κωλο.Εγω το παιξα κινεζοσ λεγοντασ οτι δεν παει ετσι και εκανα την δουλεια μου ψιλοαγριευοντασ κιολασ.Ομωσ για να το κανουν αυτο σε μενα σημαινει οτι το κανουν και αλλου και το δεχονται. Γιατι το δεχοσαστε αυτο και σασ κοροιδευει το καθε κοριτσακι?Αν θελουν εκπτωση στο γαμησι τησ σουφρασ τουσ ασ κανουν εκπτωση και στισ τιμεσ τουσ ,αλλιωσ ασ κατσουν να τον φανε απο οπου γουσταρει ο πελατησ που πληρωνει.Αυτα και καλη εβδομαδα.
Καλημέρα, προσπαθώ να κλείσω την παρακάτω αλλά συνέχεια εξαφανίζεται.
Διάβασα κάποιες κριτικές και έχω μπερδευτεί. Άλλοι λένε ότι είναι αγοράκι άλλοι ότι είναι κοπέλα και μάλιστα καλή.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει που την συνάντησε πρόσφατα
Ευχαριστώ προκαταβολικά