zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εχω δοκιμασει εγω αδελφε! θες κατι να σου πω που ισως δεν ξερεις?εσυ που μιλας ετσι εχεισ δοκιμασει και βγαζεις συμπερασματα?
εχω δοκιμασει εγω αδελφε! θες κατι να σου πω που ισως δεν ξερεις?εσυ που μιλας ετσι εχεισ δοκιμασει και βγαζεις συμπερασματα?
GIατι γελας? καποιοι περιμενουν την ευλογια σου
Ιταλια εδω κι ενα μηναεπιείκεια. Το σκότωσα
ευχαριστω πολυ μανΙταλια εδω κι ενα μηνα
φιλος για δωσε κανα λινκ να την δουμε...Συνάντηση μετά από πολλές προσπάθειες με Vika.Ωραία κοπελίτσα,με συμπαθητικο πρόσωπο ανατολικής προέλευσης.Πολύ δεκτική σε ότι ζητήσεις,πέρασα πολύ καλά.
Ελένη, αν θες διαβάζειςπιο αλλο σαιτ;;; δλδ καλο;να δοκιμασω;
βίκυφιλος για δωσε κανα λινκ να την δουμε...
θεος!Ελένη, αν θες διαβάζεις
βίκυ
Μαρινα60 τυπε ή αννα 590...Ξερουμε κανα καλο MILF?
πωω μην γινεσαι ρε φιλε πιρφορος
πουτανα ητανε
χαλαρωσε
δεν νομιζω οτι αλλαξε καατι στο προγραμμα που ειχαι 80+20 κωλος . εγω αυτο εδωσα πριν λιγες ημερες ;) τωρα τι κανει και αν κανει ειναι στην ευχερια της που λεει και ο καπετανιος ;) ;)
αρχισες παλι τις μαλακιες εσυ εδω μεσα? επικοινωνησα με την κοπελα χτες και μου ελεγε ποσο της λειπεις...αληθεια! και απο ποτε χρησιμοποιεις τη λεξη βολταρω εσυ? τοσες πολλες βολτες εχεις κανει? παντως για να μην κουραζουμε εδω μεσα, ειπαμε η κοπελα που ερωτευτηκες μας τελειωσε. Με λιγα λογια δεν θα την ξαναδεις...και σταματα τα κλαψομουνιασματα οκ? σε καθε νημα σου λειπει και απο μια! βαρεθηκαμε!Οταν κάτι το αισθάνεσαι πραγματικά και δεν έχεις άλλο τρόπο να επικοινωνήσεις,το κάνεις δημόσια χωρις καμία επιφύλαξη .Οπότε αν θεωρηθω πυρφόρος,λίγο με ενδιαφερει...Η Μαρι_αννα (όπως και όλες οι άλλες που βολτάρω)ξέρει/ουν , οτι δεν είμαι.Αυτό μου φτάνει.Επισης δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει πουτάνα ήτανε...Δηλαδή είναι υποτιμητικό να είσαι πουτάνα?Ερωτω...
TI να σου πω εγω πληρωσα 80+20..... ισως μου κανει ειδικη τιμη ;)Εγω πάντως πριν 2-3 εβδομάδες πληρωσα 80+20 την δεύτερη+20 το κωλαράκι...
TI να σου πω εγω πληρωσα 80+20..... ισως μου κανει ειδικη τιμη ;)