kntonetskkostas
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2015
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Σορρυ αν δεν εχω ποσταρει στο σωστο νημα.
Γνωρίζει κάποιος για αυτό
Γνωρίζει κάποιος για αυτό
Αν κάποιος έχει νέα από την Μαρι_αννα να μας πει γτ την αναζητώ και γω και δεν μπορώ να την βρω. Ξέρει κάποιος αν σταμάτησε ή όχι?Εχει κανεις νεα της Mari_anna? Χαθηκε ακομα και το νήμα της?Ενσωματώθηκε κάπου αλλού ή ακυρώθηκε εντελώς? Μιλάει με κάποιον απο εσάς?
από την καυλα σου τυπε μπέρδεψες τα νήματα!
καινουργιος στο forum αν και παλιος (λεμε τωρα) στο site εχει καποιος πληροφoριες για το παραπανω ?
Αν κάποιος έχει νέα από την Μαρι_αννα να μας πει γτ την αναζητώ και γω και δεν μπορώ να την βρω. Ξέρει κάποιος αν σταμάτησε ή όχι?
το ξεκωλιασατε το κορίτσι.... εκλασε μέντες!!!!Αν δεις το προφιλ της έχει να μπει πάνω από τρεις μήνες άρα μάλλον σταμάτησε.
οντως το δεχεται αδιαμαρτυρητα το ευχαριστιεσαι. ειναι λιγο αποστειρωμενη. δεν πειραζει!το ξεκωλιασατε το κορίτσι.... εκλασε μέντες!!!!
Εχει κανεις νεα της Mari_anna? Χαθηκε ακομα και το νήμα της?Ενσωματώθηκε κάπου αλλού ή ακυρώθηκε εντελώς? Μιλάει με κάποιον απο εσάς?
η μαρι_αννα σταματησε οριστικα.Αν κάποιος έχει νέα από την Μαρι_αννα να μας πει γτ την αναζητώ και γω και δεν μπορώ να την βρω. Ξέρει κάποιος αν σταμάτησε ή όχι?
η μαρι_αννα σταματησε οριστικα.
Η μαρια2 σταμάτησε; δεν κάνει πια φουλ πρόγραμμα με cim???
Έχει κάποιο πρόβλημα;
η μαρι_αννα σταματησε οριστικα.
Κρίμα.Αν κάποιος μιλάειμαζί της θα ήθελα να της ευχηθεί τα καλύτερα εκ μέρους μου.Το αξίζει.Σπάνιο κορίτσι.Να είναι καλά της εύχομαι.
Δουλεύει. 80 το απλό, +20 η 2η και +20 ο κώλος. CIM δεν κάνει για αυτό και δεν είναι στην λίστα προεπιλογής μου. Αλλιώς είναι αρκετά καυλιάρα γκόμενα.Η μαρια2 σταμάτησε; δεν κάνει πια φουλ πρόγραμμα με cim???
Έχει κάποιο πρόβλημα;
Τωρα αυτο πως σουρθε ρε καπετανιο ?αλανια, ολες τα κανουν ολα!
το θεμα ειναι σε ποιους τα κανουν και σε ποιους οχι...
καλο μας απογευμα