xristossef
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2014
- Like
- 489
- Πόντοι
- 21
προμοτορας που θελει να κανει και ξεχωριστο τοπικ
Και τα γραφεια δεν ειναι off topic στις ανεξαρτητες?off topic,δεν ειναι.
κανενα γραφειο το κοβω,παρολο που το τηλ δειχνει,οκ.
καλυτερα να μην βγαζουμε συμπερασματα.προμοτορας που θελει να κανει και ξεχωριστο τοπικ
ειναι.απλα το θεμα,τελειωνει εκει,αν ειναι γραφειο.απλο.Και τα γραφεια δεν ειναι off topic στις ανεξαρτητες?
φιλε αφεντη! ο παραπανω δεν ειναι μονο διαφημιστης αλλα και απροσεκτος..προμοταρει ως ρενατα τις κυριες..χριστινα,ρωξανη,μπετυ,τζεσικα,gabriela,daniela,κλπ..δηλ.γραφειο του κωλου!καλυτερα να μην βγαζουμε συμπερασματα.
καλα εσυ χαθηκες...και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.....για ελα λιγο πμ,που κατι θελω...φιλε αφεντη! ο παραπανω δεν ειναι μονο διαφημιστης αλλα και απροσεκτος..προμοταρει ως ρενατα τις κυριες..χριστινα,ρωξανη,μπετυ,τζεσικα,gabriela,daniela,κλπ..δηλ.γραφειο του κωλου!
εσυ που μιλας ετσι εχεισ δοκιμασει και βγαζεις συμπερασματα?φιλε αφεντη! ο παραπανω δεν ειναι μονο διαφημιστης αλλα και απροσεκτος..προμοταρει ως ρενατα τις κυριες..χριστινα,ρωξανη,μπετυ,τζεσικα,gabriela,daniela,κλπ..δηλ.γραφειο του κωλου!
στείλε π.μ στην ίδια..Παιδιά έχεις κανεις το τηλ της liza vip η ξέρετε αν υπαρχει πουθενά αγγελία ;έχω ψάξει παρά πολύ δεν βρίσκω τίποτα...
εισαι σε λαθος νημαγεια σου δεν βρισκω αλλο τροπο επικοινωνιας ..ειμαι απο νησι και ερχομαι αθηνα μονο για λιγες μερες..δεν θα ηθελα να σπαταλησω χρονο γιατι διαβαζω εισαι οτι καλυτερο..στειλε μου να συζητησουμε για ολα τα αλλα..ΒΕΡΟΝΙΚΑ
γνωριζω εγω
θελει κωδικο για να το δουμεκαινουργιος στο forum αν και παλιος (λεμε τωρα) στο site εχει καποιος πληροφoριες για το παραπανω ?
γεια σου δεν βρισκω αλλο τροπο επικοινωνιας ..ειμαι απο νησι και ερχομαι αθηνα μονο για λιγες μερες..δεν θα ηθελα να σπαταλησω χρονο γιατι διαβαζω εισαι οτι καλυτερο..στειλε μου να συζητησουμε για ολα τα αλλα..ΒΕΡΟΝΙΚΑ
από την καυλα σου τυπε μπέρδεψες τα νήματα!γεια σου δεν βρισκω αλλο τροπο επικοινωνιας ..ειμαι απο νησι και ερχομαι αθηνα μονο για λιγες μερες..δεν θα ηθελα να σπαταλησω χρονο γιατι διαβαζω εισαι οτι καλυτερο..στειλε μου να συζητησουμε για ολα τα αλλα..ΒΕΡΟΝΙΚΑ
ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ? ΑΝ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΧΑΛΑΡΑ! Wanker
θα σε παρακαλεσω να γραφεις με μικρα,οπως αναφερεται και σοτυς κανονες του φορουμ.