old boy
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 25.700
Ερώτηση προς mods, αυτή ποια είναι (μπήκε είδα στην επίσημη λίστα του site)?
ειχε εμφανιστει εδω μεσα.δεν θυμαμαι αν συνεχιζει ακομα,ομως.
Μία που κατοικοεδρεύει στη Θεσσαλονίκη και θέλει να γράψει κάποιος από κει. Αγνώστων λοιπών στοιχείων.
ε οχι κ αλς η μανταμ! ειδικα που ειναι φιλαρακι της Νικολ(τριγγετοαλυσιδα κλπ). η Κιαρα ειναι,επισης πρωην τριγγετοαλυσιδαΜία που κατοικοεδρεύει στη Θεσσαλονίκη και θέλει να γράψει κάποιος από κει. Αγνώστων λοιπών στοιχείων.
;)ε οχι κ αλς η μανταμ! ειδικα που ειναι φιλαρακι της Νικολ(τριγγετοαλυσιδα κλπ). η Κιαρα ειναι,επισης πρωην τριγγετοαλυσιδα
Τα εχω διαβασει ολα , απλα εχω καταλαβει πως ειναι στα ιδια κυβικα .θα με ενδιεφερε αν εχει παρει καποιος και τις δυο να μου πει ποια ειναι καλυτερη στο προσωπο. Ευχαριστω παρ'ολαυτα που απαντησες
φιλε λυσε μου μια απορια .Και μιας και ειμαι εδω να κανω μια αναφορα για την κοπελα.
1.70 περιπου ,αρκετα κιλακια ,τεραστιο στηθος ,ελληνιδα.
Υφος πολυ ξενερωτο,δεν δινει φιλια(δεν θα ηθελα κιωλας να φιλισω,δε λεει κατι),δεν εκανε μπανιο ,
Τελειωσα στο στηθος και εμεινε στο κρεβατι τα σκουπισε και αραξε.φυσικα ουτε δαχτυλο απο πισω.εν τελει πηρε 60 ....δεν θα υπηρχε δευτερη φορα ακομα και αν πληρωνε το δωματιο.
Παρόλο που την έχω πάρει σε στούντιο κι έχω εμπειρία από το κάπως ξινό υφάκι της, τα χαλάλιζα να τη συναντήσω ως κολγκερλ για να δω που μπορώ να τη φτάσω(από άποψη άνεσης χρόνου, έξτρα υπηρεσιών κ.τλ.)
φιλη της σοφιας,απο κορυδαλλο.αν ψαξεις με το τηλ,θα βρεις και αλλες αγγελιες.υπηρεσιες αγνωστες.Καλημέρα σας,
γνωρίζει κάποιος κάτι για αυτό?
[URL unfurl="true"]https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/22-ara-anexartiti-ellinida-gia-poly-paixnidi_i124129[/url]
Πιο μετά θα κάνω ένα τηλέφωνο αλλά θα με ενδιέφερε αν υπάρχει προηγούμενη εμπειρία απο κάποιο μέλος.
Ευχαριστώ
ειχε αναφερθει παλιοτερα.πολυ καλο κορμι.υπηρεσιες 50-50.καθαρο κασκαντεριλικη.γνωρίζουμε κάτι σχετικά?
www.lovelist.com.gr/love-list/%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B1-rafaela-3/]http://www.lovelist.com.gr/love-list/%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%BD%CE%B1-rafaela-3/[/url]
έχω πάθει την πλάκα μου από τότε που το είδα
ευχαριστώειχε αναφερθει παλιοτερα.πολυ καλο κορμι.υπηρεσιες 50-50.καθαρο κασκαντεριλικη.
ειχε αναφερθει παλιοτερα.πολυ καλο κορμι.υπηρεσιες 50-50.καθαρο κασκαντεριλικη.