company of heroes tho
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 184
- Like
- 18.626
- Πόντοι
- 30.558
πολλά, δες κριτικές Και αποφάσισεΚανα πιπινι υπαρχει ρε παιδια ?
πολλά, δες κριτικές Και αποφάσισεΚανα πιπινι υπαρχει ρε παιδια ?
Και είχα μία αγωνία απο το πρωι ρε φίλε......εχω καυλες σημερα θελω να γαμισω μια καλη γκομενα...
ευχαριστουμε για τη ενημερωση για να φυλαγομαστε, μη φαμε καμια αδεσποτηεχω καυλες σημερα θελω να γαμισω μια καλη γκομενα...
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Angel007sexΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
τσου.ερχεται σπιτι η αγγελικη αν δεν σε ξερει?
μαν,εδω ενημερωνουμε για κοπελες,που ειναι ανεξαρτητες,το ποστ που εκανες,ανηκει σε αλλο τοπικ.λιγη προσοχη δεν βλαπτει.ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.
Η Βικα95 λειπει στην πατριδα τηs,ισωs απο τον αλλο μηνα παλι...Λοιπον παικτες επειδη τα πραγματα ειναι σοβαρα( ) εχω καποια καιρια ερωτηματα..
Η Βικα95 δουλευει αυτον τον καιρο?γνωριζει κανεις?επισης εχει μαυρισει καθολου το καλοκαιρι?ρωταω γιατι την τελευταια φορα δυσκολα μου τον σηκωνε,αν εχει παρει χρωματακι δεν θα εχει αναλογο προβλημα..
Επισης..μεχρι 80 ευρω(εκτος των Βικα,Λιζα,Αντζελα)ερχεται καμια αξιολογη κορασιδα σπιτι?
Ξεχασετο...ερχεται σπιτι η αγγελικη αν δεν σε ξερει?
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
θα σε παρακαλουσα να γραφεις με μικρα,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.
Κι' εγω να δεις. Με φαγουρα συνδυαζομενηΚαι είχα μία αγωνία απο το πρωι ρε φίλε......
εχω καυλες σημερα θελω να γαμισω μια καλη γκομενα...
που θα ειστε?ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΔΙΔΥΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΕ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλησπερα , αν θελει να βοηθησει κανεις και να πει τη γνωμη του.betoula η' angela007?
Τα εχω διαβασει ολα , απλα εχω καταλαβει πως ειναι στα ιδια κυβικα .θα με ενδιεφερε αν εχει παρει καποιος και τις δυο να μου πει ποια ειναι καλυτερη στο προσωπο. Ευχαριστω παρ'ολαυτα που απαντησες
3 σελίδες έχει. Ξεκίνα το διάβασμα.
Τα εχω διαβασει ολα , απλα εχω καταλαβει πως ειναι στα ιδια κυβικα .θα με ενδιεφερε αν εχει παρει καποιος και τις δυο να μου πει ποια ειναι καλυτερη στο προσωπο. Ευχαριστω παρ'ολαυτα που απαντησες
Αποτι εχω καταλαβει υπηρεσιες ειναι ιδιες απλα .ενα 20ρικο πανω η betoula, και σαν κορμια ειναι πολυ καλα και τα δυο.Οταν λεμε κυβικα? Την Betoula δεν την εχω παρει, (ακομα) αλλα απο τα λεγομενα δεν νομιζω οτι ισχυει.
Η Άντζελα εχει πιό ομορφο πρόσωπο.Τα εχω διαβασει ολα , απλα εχω καταλαβει πως ειναι στα ιδια κυβικα .θα με ενδιεφερε αν εχει παρει καποιος και τις δυο να μου πει ποια ειναι καλυτερη στο προσωπο. Ευχαριστω παρ'ολαυτα που απαντησες