Mr Dee
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2016
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
Vanessa, Nagia, Dimitra (AthensGirlsNetwork), Melissa2 (AthensGirlsNetwork), κ.α.
αυτες ειναι πανακριβες και δεν αξιζουν και τοσα
Vanessa, Nagia, Dimitra (AthensGirlsNetwork), Melissa2 (AthensGirlsNetwork), κ.α.
Από εδώ έχει πάρει κάποιος ;
χοτελ...
Αααα ! Μονο αυτά ? Κι εγω νομιζα ότι είναι κουτση, χωρις δοντια , κλπ. Ετσι εξηγειται το 120. Τζαμπα να παρουμε 2-3 φορες να το θυμομαστε.Είναι από γραφείο.Είναι όπως την βλέπεις.Είναι 120 +20 το πρωκτικό.Έχει μικρό βυζάκι.Προσπαθεί στην πίπα,τα φτύνει.Στα του αγώνα όχι και πολλά πράγματα.Και πολύ συζήτηση.Τις περισσότερες φορές αργεί στο ραντεβού της.Μια μικρή δυσοσμία χαμηλά
τις έχεις δοκιμάσει ολες. Ενημέρωσε κ εμας..αυτες ειναι πανακριβες και δεν αξιζουν και τοσα
Εσυ ελα ΠΜ και μην ασχολεισαι...Ρε παίδες, προς τι η ειρωνία; Ειρωνευτηκα κανεναν σας;
Οταν πληρώνω, δεν θέλω να μου κλέβουν χρόνο. Γιατι τα 10-20-30-50-100-200-500-1000€ έχουν βγει με κόπο
Κάποια είχε ιδρώσει πραγματικά τη φανέλλα, δεν κοίταζε ρολόι, ούτε έκλεβε χρόνο για τσιγάρα, πολλαπλά ντουζ, κινητά κ.ο.κ.
Πληρώνω για 1 ώρα, για να κάνω 1 ώρα σεξ, βγάλε 5' = 55' σεξ. Οχι για 20'
Γι' αυτό ρωταώ ξανά, υπάρχει καμμία που δεν θα κλέβει στο χρόνο και αν γουστάρει (είτε επειδή γουστάρει τον πελάτη, είτε επειδή θέλει να μεινει ικανοποιημένος) να κάτσει και παραπάνω χωρίς να ζητήσει μετά 50-100€ παραπάνω;
Αποκλείεται να μην υπάρχουν 3-4 κοπέλες.
Για την τρίτη η Ελένη είναι ένα πολύ καλό milf με όμορφες καμπύλες και καλό πρόγραμμα αλλά είναι όλα εξτρα
Για την τρίτη η Ελένη είναι ένα πολύ καλό milf με όμορφες καμπύλες και καλό πρόγραμμα αλλά είναι όλα εξτρα
Ρε παίδες, προς τι η ειρωνία; Ειρωνευτηκα κανεναν σας;
Οταν πληρώνω, δεν θέλω να μου κλέβουν χρόνο. Γιατι τα 10-20-30-50-100-200-500-1000€ έχουν βγει με κόπο
Κάποια είχε ιδρώσει πραγματικά τη φανέλλα, δεν κοίταζε ρολόι, ούτε έκλεβε χρόνο για τσιγάρα, πολλαπλά ντουζ, κινητά κ.ο.κ.
Πληρώνω για 1 ώρα, για να κάνω 1 ώρα σεξ, βγάλε 5' = 55' σεξ. Οχι για 20'
Γι' αυτό ρωταώ ξανά, υπάρχει καμμία που δεν θα κλέβει στο χρόνο και αν γουστάρει (είτε επειδή γουστάρει τον πελάτη, είτε επειδή θέλει να μεινει ικανοποιημένος) να κάτσει και παραπάνω χωρίς να ζητήσει μετά 50-100€ παραπάνω;
Αποκλείεται να μην υπάρχουν 3-4 κοπέλες.
αυτες ειναι πανακριβες και δεν αξιζουν και τοσα
φιλε η τριτη [Ναταλια} δεν ειναι με την Χριστινα αλλα με την Ελενα.Στα 70 ευρω φιλι ισως.. περασμα προφυλακτικου με το στομα αλλα οχι τελειωμα στο στομα, καθαρη κοπελα και καλος χαρακτηρας. Ισως καποιοι παλαιοτεροι την ειχαν παρει σε στουντιο της σεριφισας Νατασσας...δεν ειναι call girls φιλε..για μασαζ στο χωρο τους ειναι η φαση συν τα εχτρα..το πρωτο μιλφ καλουτσικο..100ε για μασαζ + σεξ + κωλο..τσιμπημενη τιμη βεβαια σε σχεση με τον ανταγωνισμο..
τις αλλες 2 δεν τις εχω δοκιμασει..νομιζω για την ξανθια ειχαν ακουστει καποια καλα σχολια..μπορει να κανω και λαθος..
Η τριτη ειναι στον ιδιο χωρο με την 1η..
Ειτε, ειναι 20€, είτε ειναι 50€, ειτε ειναι 10.000€ η ουσία ειναι μια:Μαζί σου, αλλά εξακολουθείς να μη γράφεις το χρηματικό όριο που έχεις εσύ για μια τέτοια συνάντηση, δηλ. μέχρι πόσα δίνεις. Κι αυτό είναι σημαντικό, γιατί δεν γίνεται από την μια να ζητάς μια ελαστικότητα στον χρόνο της ή μια προθυμία από μέρους της να την έχεις σχεδόν συνεχώς στο καλαπόδι σου σε όλη την διάρκεια της συνάντησης (btw μαγκιά σου, αν το μπορείς), κι από την άλλη να περιμένεις ότι όλα αυτά τα οφέλη θα τα έχεις στην βασική χρέωση των 50, 60 ή 80 Ευρώ. Τεσ πα, πιθανολογώ ότι ο Zadren κάτι έχει παρόλα αυτά κατά νου. ;)