Θα συμφωνησω απολυτα κι εγω με Babyface , οταν την πρωτογνωρισα κι εγω εν ετη 2010 μου ειχε δωσει κι εμενα το μαγευτικο της κωλαρακι , οχι απ το πρωτο ραντεβου βεβαια ... αλλα μετα απο δικια μου παροτρυνση μου το εδωσε 2,3ις φορες .
Τωρα απο περυσι οπως και στα τελευταια ραντεβου που την ειδα μες τον Φεβρουαριο και της ειπα για κωλαρακι οπως την ειχα στα τεσσερα και δακτυλιαζα ανελεητα το κωλαρακι της οπως κανω παντα , ουτε για πλακα δεν το εδωσε οσο κι αν την ζαλισα , κι οταν της ειπα οτι παλαιοτερα μου το ειχε δωσει 2,3ις φορες , εκανε την κινεζα κι οτι αντε μονο μια φορα να μου το εχει δωσει που την ειχα καβλωσει τρελα και το εκανε πανω στην καβλα της ισχυριστηκε , αλλα μου το εχει ξαναπει παντως αυτο οτι μονο πανω στην καβλα κι αμα γουσταρει το δεινει κι οχι ολες τις φορες και με ολους .
Οποτε δεν ειναι στανταρ οτι το δεινει , εκτος αν ο αλλος εχει μικρουλι εργαλειο και δεν την νοιαξει και καθολου αν της τρυπισει λιγο και το κωλι ετσι οπως την γαμαει , παντως ειναι στανταρ οτι δεν κανει αναλ σε ολα τα ραντεβου και σε ολους , αυτο να το διευκρινησουμε μην παει το καθε νεοψαρο και με το καλημερα της ζητησει αναλ διοτι θα τον διαολοστειλει στα ρωσσικα και με το δικιο της , και παιζει και να μεινει με το πουλι στο χερι ο τυπακος και η Μαρινα να την κανει στο χαλαρο κιολας , οποτε μην διαδιδεται φημες οτι κανει η ιδια το κανει η ιδια οπου θελει και αμα θελει , μην τρελαθουμε τωρα με ενα 60αρι κουτσοι στραβοι στον Αγιο Παντελεημωνα , αυτα τα ολιγα κατα τας γραφας Chicharito