zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
μας δουλευεις, ετσι?Για 60 ευρώ ότι καλύτερο κυκλοφορεί άπλα τα σπάει ;) και σούπερ εμφανίσει...
μας δουλευεις, ετσι?Για 60 ευρώ ότι καλύτερο κυκλοφορεί άπλα τα σπάει ;) και σούπερ εμφανίσει...
Μάλλον κάπου μπερδέυεστε !!
Δεν αναφέρω διότι ναι μεν αργησε στο ραντεβού κοντά 3 ώρες...απο την αλλη...βγαλαμε τρελα γούστα...
Απο τη στιγμη που δεν εχω αποψη γιατι αργησε, θεωρω οτι ειναι σωστό να μην αναφερω το όνομά της.
θεικες μαλακιες ειναι αυτες που μας λεει ο τυπος
Vika, Αννα φοιτητρια,Galina και εννοείτε Μαριαλενα είναι τα αστερία...πόλη καλές υπηρεσίες και καλή εμφάνισή στα 80 και 100 ευρώ...Καμία παρεξήγηση.. ναι οκ 2 φορες σεξ στη μια ωρα 85 ευρω έδωσα..απλά εγω τη γάμησα μια.. τα παιρνει στο στομα τα φτυνει αυτό το θυμάμαι απ το πρώτο ραντεβού μέσω γραφείου..
Η κοπέλα ειναι αματερ το ξαναλεω για αυτο έγραψα οτι τωρα ξεκιναει γιατι τέτοια εντύπωση μου έδωσε..αν εκανα λάθος ok κλαιν.. απο κει και ύστερα οποιος γουσταρει πετιτ CGs ειναι αυτής της κατηγορίας..
Παπάδες δε κάνει πάντως.. εγω την ξαναπήρα λόγο οτι μου αρέσει το σωματάκι της και οχι λόγο υπηρεσιών τοσο.. αφου απο Vika και Αννα φοιτητρια έφαγα άκυρο με κλειστα κινητά και εχω πάρει και τη Galina προσφατα σκέφτηκα την Ελλη Φοιτήτρια..
Vika, Αννα φοιτητρια,Galina και εννοείτε Μαριαλενα είναι τα αστερία...πόλη καλές υπηρεσίες και καλή εμφάνισή στα 80 και 100 ευρώ...
κωλαράκι δίνει το μωράκι;Ναι ρε τύπε εννοείτε τα κάνει αυτά που ρωτάς τα θεώρησα αυτονόητα.. 85 της έδωσα για μια ώρα..
Για μένα η κορυφή..Τη Vika τη βρήκα μια φορά μονο στο κινητό και δε μπορούσε την ώρα που ήθελα.. Την Αννα επίσης οταν τη βρήκα δε μπορούσε να έρθει στο χοτελ που ήθελα.. Η Μαριαλένα ποια είναι τύπε για δώσε ινφο;; τη Γκαλινα τη πήρα ok ναι καλούλα ειναι εχω γράψει και κριτική
Για μένα η κορυφή..
κρυο αιμαΕπίσης πολύ καλή και με κωλαράκι στα 80
Όχι έχει αλαξει πλέον ..κρυο αιμα
αποφασισε να χαμογελάει;Όχι έχει αλαξει πλέον ..
Ναι αρκετά ;)αποφασισε να χαμογελάει;
Δοκιμαστικέ χθες με άριστες εντυπώσεις ,60 ευρώ γύρω στα 75 λεπτά βαθιά καλή πίπα με άριστη συμμετοχή γύρω στα 27 ετών ,άριστη επικοινωνία
ότι βλέπετε στης φώτο.
;)60 ευρω 75 λεπτά;; Ενδιαφέρον πολύ τύπε..
Ναι εκανε πλαστικη επεμβασηαποφασισε να χαμογελάει;