donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
1. Γιατι φιλε μου με πμ? Εμεις να μη μαθουμε?Υπαρχει κατι για Duo σε τιμη μεχρι 150 ευρω παρακαλω ενημερωστε με με πμ
δεν το λες και μικρο...Καλησπερα Κυριοι,
Υπαρχει κριτικη γιαυτο το μικρο?
υπαρχει λογος.... αλλα αν εχω ενημερωση ευχαριστως την μοιραζομαι, δυστυχως μενω επαρχια οποτε υπαρχον αντικειμενικες δυσκολιες... :S1. Γιατι φιλε μου με πμ? Εμεις να μη μαθουμε?
2.Αν διαβασεις πιο πισω,θα δεις οτι υπαρχει απαντηση στο ερωτημα σου απο αλλους φιλους ιδιως απο τον thodiablo...
Για εναν πενηνταπενταρη ειναι μικρο..δεν το λες και μικρο...
ναι αν ειναι ετσι,τοτε οντως...Για εναν πενηνταπενταρη ειναι μικρο..
τι ακριβως ψαχνεις φιλε? Και για ποτε? Μπορουμε να βοηθησουμε και για κατι αλλο η ειναι η κοπελα αυτη must για σενα?Για εναν πενηνταπενταρη ειναι μικρο..
Είμαστε δυο φιλοι ερχόμαστε απο Κρήτη , Πεμπτη η Παρασκευή δυο κοπέλες για διασκέδαση. Όσο για την κοπέλλα δεν έναι must απλα στο τατουάζ γράφει οτι αγαπά την οικογένεια ίσως της αρέσει και κάτι άλλο.... ;)τι ακριβως ψαχνεις φιλε? Και για ποτε? Μπορουμε να βοηθησουμε και για κατι αλλο η ειναι η κοπελα αυτη must για σενα?
οκ μεχρι την πεμπτη εχουμε καιρο...θα βοηθησουμε...τωρα να σου πω για την κοπελα που ρωτησες οτι δεν της αρεσει και τοσο πολυ, καθολου θα ελεγα, η οικογενεια.Είμαστε δυο φιλοι ερχόμαστε απο Κρήτη , Πεμπτη η Παρασκευή δυο κοπέλες για διασκέδαση. Όσο για την κοπέλλα δεν έναι must απλα στο τατουάζ γράφει οτι αγαπά την οικογένεια ίσως της αρέσει και κάτι άλλο.... ;)
κοψε...δεν τα κανει ολα...εχουν γραφτει πολλα για την φαινομουνα αυτη...φωτο fake...Ποιά είναι αυτή; Ξέρει κανείς;
Ευχαριστω για την βοηθεια ειδικα απο ενα γνώστη του χώρου θα σε ενόχλησω απο βδομάδα.οκ μεχρι την πεμπτη εχουμε καιρο...θα βοηθησουμε...τωρα να σου πω για την κοπελα που ρωτησες οτι δεν της αρεσει και τοσο πολυ, καθολου θα ελεγα, η οικογενεια.
Γιατι το λες αυτό ? Όλα τα κανει η Αννιτα. και κατασκοπια κανει αμα λαχει να 'ουμ. Και κουλουρακι, και πιπακι . Όλα . Αλλα με σαπουνι betadinκοψε...δεν τα κανει ολα...εχουν γραφτει πολλα για την φαινομουνα αυτη...φωτο fake...
"Αλλα με σαπουνι betadin...." τι μου θυμησες την μασατζου με την φιλεναδα της , ΗΠΕΙΡΟΥ.Γιατι το λες αυτό ? Όλα τα κανει η Αννιτα. και κατασκοπια κανει αμα λαχει να 'ουμ. Και κουλουρακι, και πιπακι . Όλα . Αλλα με σαπουνι betadin
Δεν βρηκες τιποτα απο εδω μεσα? Γεματο προτασεις μεσα στο νημα....Μηπως υπαρχει καμια προταση για ανεξαρτητη με μεγαλους βυζους και κανα τηλεφωνακι?
ευχαριστω εκ των προτερων..