LocoTsoutsouna
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 145
- Πόντοι
- 286
η ναγια είναι απούσα για μερικές μερες
τι λές ρε πάιχτη ? μην μου λές ? και οι αγαπούληδες πως την βγάζουν ? μαραζώσαν ?
η ναγια είναι απούσα για μερικές μερες
Εδω δεν ειναι ρε ρεμαλια για την Ναγια...Η Ναγια εχει δικη της φωλια!
κλάμα να δεις τωρα!!!τι λές ρε πάιχτη ? μην μου λές ? και οι αγαπούληδες πως την βγάζουν ? μαραζώσαν ?
γεια ειμαι η αναστασια,καινουρια στο χωρο,ελληνιδα 21χρονων
ειμαι χορευτρια. θα χαρω να σας γνωρισω.
στο προγραμμα μου προσφερω φιλια στο στομα ελευθερο στοματικο 2 εκτονωσεις στην ωρα οπου επιθυμητε γενικα απολαμβανω πολυ το σεξ. δεν κανω πρωκτικο.
ραντεβου κανω σε ξενοδοχεια και σε δικο σας χωρο. η τιμη μου ειναι 120 η ωρα χωρις εξτρα χρεωσεις. 69***********
απαγορευεται η αναρτηση τηλεφωνων,οπως αναφερεται στους κανονες του φορουμ.
Καλησπερα Αναστασια καλωs ηρθεs!!Δωσε μερικεs φωτο να σε δουμε!γεια ειμαι η αναστασια,καινουρια στο χωρο,ελληνιδα 21χρονων
ειμαι χορευτρια. θα χαρω να σας γνωρισω.
στο προγραμμα μου προσφερω φιλια στο στομα ελευθερο στοματικο 2 εκτονωσεις στην ωρα οπου επιθυμητε γενικα απολαμβανω πολυ το σεξ. δεν κανω πρωκτικο.
ραντεβου κανω σε ξενοδοχεια και σε δικο σας χωρο. η τιμη μου ειναι 120 η ωρα χωρις εξτρα χρεωσεις. 69***********
απαγορευεται η αναρτηση τηλεφωνων,οπως αναφερεται στους κανονες του φορουμ.
κανω μια ρητορικη ερωτηση...η anastasoula95,μηπως ειναι η νεφελη απο το sin city?...
καλησπερα φιλος..αμα διαπιστωσες φιλε guru κατι τετοιο κ ειναι κουτοπονηροι,ριξτους μια κ καλη ενα ban να τελειωνουμε..
καλησπερα φιλος..
κανω μια ρητορικη ερωτηση...η anastasoula95,μηπως ειναι η νεφελη απο το sin city?...
Ε όχι και εκεινο. Όχι και εκεινο. Εκεινος λενεενταξει μωρε....και ο πρωθυπουργος της χωρας,εκεινο το μαλακισμενο που εκανε καταληψεις ειναι,αλλα τι σημασια εχει?
Άστο παιδάκι μου με αυτές τις παλαβομάρες που λες και βρεθείς τετραπληγικός
γιατι αγορι μου "ανωμαλοs" εισαι ???
καλησπερα και απο μενα .και να συμπληρωσω οτι οι τιμεσ στα υψη εν μεσω κρισησ και ολοι απο πισω να τισ κυνηγαμε λεσ και το εχουν πλαγια.Η ταρίφα, όμως, είναι στάνταρ για όλες τις ¨νέες¨ λες και βγήκαν όλες από εδώ: