jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
κοψε...δεν τα κανει ολα...εχουν γραφτει πολλα για την φαινομουνα αυτη...φωτο fake...
Με μενα ολα τα κανε
κοψε...δεν τα κανει ολα...εχουν γραφτει πολλα για την φαινομουνα αυτη...φωτο fake...
ΑλλοίμονοΜε μενα ολα τα κανε
Αλλοίμονο
Με πετσετα αεροδιαδρομο? ;)
Εισαι αρρωστος ρε !!!Οχι σοβαρα
μονο στο golden shower kολοσε ;)
Μακρια παιδες απο Anita ουτε καν !!! Για τους λατρεις βεβαια που θελουν να τους περασει απο κλιβανο , αποστειρωση , σπρει betadin , betadin σαπουνι , χεξαλεν γαργαρες κι αλλα πολλα υποχονδρια γουστα , την συνηστω ανεπιφυλακτα , κανει τα παντα ολα δηλαδη στην αποστειρωση , αν σου εχει μεινει ορεξη δηλαδη και χρονος μετα απ το κοσκινο στο οποιο σε περναει τοτε αστα να πανε , προσοχη λοιπον αμπελαλερτ , για τους λατρεις του betadin αυστηρα και μονο !!!!κοψε...δεν τα κανει ολα...εχουν γραφτει πολλα για την φαινομουνα αυτη...φωτο fake...
Μακρια παιδες απο Anita ουτε καν !!! Για τους λατρεις βεβαια που θελουν να τους περασει απο κλιβανο , αποστειρωση , σπρει betadin , betadin σαπουνι , χεξαλεν γαργαρες κι αλλα πολλα υποχονδρια γουστα , την συνηστω ανεπιφυλακτα , κανει τα παντα ολα δηλαδη στην αποστειρωση , αν σου εχει μεινει ορεξη δηλαδη και χρονος μετα απ το κοσκινο στο οποιο σε περναει τοτε αστα να πανε , προσοχη λοιπον αμπελαλερτ , για τους λατρεις του betadin αυστηρα και μονο !!!!
Παντου ειναι fake...Ακομα και στην καρτελα ειναι ψευτικη. Απο την πρωτη αγγελια που εβαλε στο διαδυκτιο ever, fake ειναι...Μολις την ειδα καταλαβα...Ολα fake για μενα...Fake πιπα fake φιλια fake γελια....Μια καριολα με λιγα λογια...Αλλα αυτα ισχυουν για μενα γιατι εχω διαβασει ολες τις κριτικες και ειδα οτι υπαρχουν συναδελφοι που τους σεβομαι πολυ που περασαν πολυ ομορφα...Εμενα μου χαλασε 2 ωρες απο την ημερα μου...Απλα!η πρωτη ειναι fake..
η μουρλη αυτη επειδη για μουρλη προκειται οταν ειχε ξεκινησει ηταν καλη.μετα αρχισε τα τρελλα με τα μπεταντιν κλπ...Παντου ειναι fake...Ακομα και στην καρτελα ειναι ψευτικη. Απο την πρωτη αγγελια που εβαλε στο διαδυκτιο ever, fake ειναι...Μολις την ειδα καταλαβα...Ολα fake για μενα...Fake πιπα fake φιλια fake γελια....Μια καριολα με λιγα λογια...Αλλα αυτα ισχυουν για μενα γιατι εχω διαβασει ολες τις κριτικες και ειδα οτι υπαρχουν συναδελφοι που τους σεβομαι πολυ που περασαν πολυ ομορφα...Εμενα μου χαλασε 2 ωρες απο την ημερα μου...Απλα!
Αντε ρε φιλε με την βρωμιαρα που θελει και ιωδιο! ;) Σιγα την γκομενα...Με 50 1μιση ωρα εχω xτυπησει μιλφονια αλλα και μη, που δεν θυμομουν που επεφτε το lobby...η μουρλη αυτη επειδη για μουρλη προκειται οταν ειχε ξεκινησει ηταν καλη.μετα αρχισε τα τρελλα με τα μπεταντιν κλπ...
σοφια απο κορυδαλλο.εχει και μια μικρη ,κατα καιρους μαζι της.φατσα,σωμα, ..το μονο που την σωζει,ειναι το πηδημα,αλλα πρεπει να περασεις το σοκ πρωτα.η μικρη που κουβαλαει μαζι της ειναι κομοδινο πρωτης.γι'αυτο ξερει κανεις τιποτα? www.sexylist.gr/ads/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-32-69451542593/#]http://www.sexylist.gr/ads/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-32-69451542593/# [/URL] εψαξα πιο πισω,ειδα οτι εχετε αναφερθει σε μια μπαζολα ζετα που μαγειρευει κοκκινιστα κ μαλακιες,αλλα δεν καταλαβα αν αναφερεστε σ'αυτην
Να μην ακους πολλες μαλακιες....γι'αυτο ξερει κανεις τιποτα? www.sexylist.gr/ads/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-32-69451542593/#]http://www.sexylist.gr/ads/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%B1-32-69451542593/#[/url] εψαξα πιο πισω,ειδα οτι εχετε αναφερθει σε μια μπαζολα ζετα που μαγειρευει κοκκινιστα κ μαλακιες,αλλα δεν καταλαβα αν αναφερεστε σ'αυτην
σοφια απο κορυδαλλο.εχει και μια μικρη ,κατα καιρους μαζι της.φατσα,σωμα, ..το μονο που την σωζει,ειναι το πηδημα,αλλα πρεπει να περασεις το σοκ πρωτα.η μικρη που κουβαλαει μαζι της ειναι κομοδινο πρωτης.
Για αυτην που μιλαει ο Guru ειναι ετσι οπως τα λεει. Η Ζετα ειναι η 3η της παρεας...Δεν σε παιρνω στο λαιμο μου γιατι ενα καλο φιλαρακι δεν περασε καλα με Ζετα και δεν θα σου πω να πας. Εγω προσωπικα ειχα παρασει καλα ομως....