Η Αννα590 δεν εχει τωρα μανατζαρεα...ειχε παλαιοτερα "αντρα" οταν αυτη ηταν επαρχια...Ο τυπος πηγε λιγο μακρια γιατι ηταν και μαλακας. (συνηθως οι μανατζαρεοι δεν ειναι μαλακες) Τες πα σε λιγο σταματαει και ξαναφευγει...
Οταν ανεβασα κριτικη παντως δεν φανταστηκα οτι θα γινει τετοιος πανικος...Το εκανα γιατι περασα καλα και ηθελα να το μοιραστω...Τοτε βλεπετε δεν ημουν πονηρουλης και την εδωσα "στεγνα". Καποιος φιλος μου ειχε πει να μην το κανω, να την κρατησω για τους 30 που την ξεραμε...Τωρα εχει παρει πανω απο 500 ραντεβου με σχεδον καμια κριτικη. Καριοληδες που την γαμησαν βγαινουν και λενε μαλακιες συνεχεια. Και οποιοι δεν την γαμησαν παλι μαλακιες λενε. Τωρα οσο για τις υπερτιμησεις, καλα....Παλαια πραγματα, τιποτα το νεο...Οσοι εχουμε και καποια παραπανω σχεση με καποια γυναικα ξερουμε πως παιρνουν τις στροφες. Κοφτές, πολυ κοφτες. Και εχω και αλλα για αυτην και για αλλες...Τα γνωριζω τι κανουνε καποιοι μαλακες που το παιζουν παρθενα αγορακια εδω μεσα...Ξερω τι κανανε στην Αννα αλλα και στην Τζουλιανα. Οταν ανοιξω το στοματακι μου θα κλεισουν πολλοι λογαριασμοι εδω μεσα...
Απλα τα πραγματα παιδια...τα προιοντα ειναι εκει, τιμολογημενα και οποιος γουσταρει δοκιμαζει...Να μην ειμαστε μαλακες με τις κοπελες ουτε να βγαζουμε τα κομπλεξ μας πανω τους. Τα ORCS εδω μεσα ειναι ανεπιθυμητα...