mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Ρε παιδιά τι γίνετε με αυτές που τους στέλνουμε πμ και μας γράφουν κανονικα
Τι άλλο...τις γράφεις κι εσύ
Εσύ έχασες μία απάντηση, αυτή ένα μεροκάματο, όλα καλά.
Εγω την εχω δει 3 φορες...Δεν ξερω γιατι δεν σας σηκωνει τηλεφωνα...Μιλησα χτες μαζι της και σημερα την πηρα να της ευχηθω...Θα κανει ραντεβου παλι απο 6/1...
Εγω την εχω δει 3 φορες...Δεν ξερω γιατι δεν σας σηκωνει τηλεφωνα...Μιλησα χτες μαζι της και σημερα την πηρα να της ευχηθω...Θα κανει ραντεβου παλι απο 6/1...
[URL unfurl="true"]http://*******/synodoi/gynaikes-synodoi/anupomonh-kokkinomalla_i83691[/url]
εδω πηρα και το σηκωνει μια κοπελιτσα,πρεπει να ειναι γραφειο η να το εχουν φιλες.
στο τηλ αυτο θα βρειτε και αλλες αγγελιες, μια ρουμπυ, μια λολιτα αλλα οι φωτο ειναι fake ,σε αυτην την αγγγελια που ανεβασα ειναι καθαρες ομως.
εχει παρει κανεις ? ξερουμε τιποτα αλλο ? στα 100φουλ μου ειπανε παντως .νομιζω οτι κατι ειχε παρει το ματι μου παλια στο θρεντ.
Εσύ έχασες μία απάντηση, αυτή ένα μεροκάματο, όλα καλά.
για να μπαινουν και καποια αλλα πραγματα στην θεσουλα τους εδω μεσα....δεν παιζεσαι
1 hour - 130 euros (Christmas Offer till 2/1)Αυτήν την Μιράνυα την έχει δοκιμάσει κανείς παιδιά ?
και lambada φιλε Διπλωματη...γιατι εμαθα οτι πολλοι απο τους γαμαουντερμαν θελουν δακτυλακι...για να σανιδωσουνΚλαιω
Πασχος οφφερ με οβελια 3 hours if you bring κοκορετσι ;)
Εσενα θα στην κανω την πουστια να σε καλεσω αυριο!!! Ξερεις...Εισαι ο Χιου Χεφνερ του μπουρδελα!!! Ολες σε αγαπανε!!!
Καλεσε μας στην επαυλη σου για το πρωτοχρονιατικο παρτυ με τα κοριτσια Χιου!!!! ;)
Με αγαπανε και το ξερεις γιατι...Τα εχουμε πει φιλε...Και να σου πω και κατι...Δεν ξανακανω μαλακια να παρω τηλεφωνο κοπελα για κανεναν εκτος απο τους 7 Ιπποτες...Με απογοητευσαν καποιοι....Εισαι ο Χιου Χεφνερ του μπουρδελα!!! Ολες σε αγαπανε!!!
Καλεσε μας στην επαυλη σου για το πρωτοχρονιατικο παρτυ με τα κοριτσια Χιου!!!! ;)
Και να σου πω και κατι...Δεν ξανακανω μαλακια να παρω τηλεφωνο κοπελα για κανεναν εκτος απο τους 7 Ιπποτες...Με απογοητευσαν καποιοι....
;) ;)Αυριο αγια νυχτα !!! Θα κλεισω κινητα λυπαμαι ο συνδρομητης δεν θα ειναι διαθεσιμος!!! Χαχαχαχαχαχα
εισαι μεσα σους 7 Ιπποτες εσυ...Στο επομενο ραντεβου θα παρεις σπαθι!ελπιζω οχι εγω
εισαι μεσα σους 7 Ιπποτες εσυ...Στο επομενο ραντεβου θα παρεις σπαθι!
οχι φιλε ;)...εχει καποια οικογενειακα και δεν μπορει να αφησει το σπιτι για αυτες τις μερες...Μηπως ειναι συνθηματικο ;;; Μηπως τον...αλεθει τον καφε;;; ;)
Μηπως τον...χρυπαει τον φραπε;;;
Μηπως το...αρμεγει το πουλακι για γαλατακι;;; Χαχαχαχαχαχα!!!