dinger
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 468
- Πόντοι
- 4.195
Είχα φίλε είχα μεσημεράκι !!! Νενικίκαμεν !!!!Εσυ δεν ειχες καποια δουλεια... ;)
Είχα φίλε είχα μεσημεράκι !!! Νενικίκαμεν !!!!Εσυ δεν ειχες καποια δουλεια... ;)
Καλησπέρα σας... είμαι η Σμαράγδα
Είχα φίλε είχα μεσημεράκι !!! Νενικίκαμεν !!!!
Αντε και σε ανωτερα...παρε παλι ποδια (γιατι τωρα σερνεσαι) γιατι σου εχω κατι Αγιοβασιλιατικο....Είχα φίλε είχα μεσημεράκι !!! Νενικίκαμεν !!!!
γεια σου Ιπποτη 4 ;)
Εσυ, μετα τον καφε ;)Από εδώ τίποτα δεν περισσεύει???
καφέ?πού,πότε????
δεν τα βλεπεις πανω απο το κειμενο που γραφεις?που είναι γαμώ την τύχη μου αυτές οι φατσούλες(emoticon) και δεν μπορώ να βάλω κι εγώ?μήπως δεν υποστηρίζει ο chrome?
Αντε και σε ανωτερα...παρε παλι ποδια (γιατι τωρα σερνεσαι) γιατι σου εχω κατι Αγιοβασιλιατικο....
Εσυ, μετα τον καφε ;)
δεν τα βλεπεις πανω απο το κειμενο που γραφεις?
μαλακία έγραψα!Internet Explorer χρησιμοποιώ εδώ...για να μην με τσιμπήσουν ''αι ημέτεραι δυνάμεις!!!''
γεια σου Ιπποτη 4 ;)
Οταν θα ανεβασεις κριτικη για ANGELA007, τοτε θα σου δωσω τοπ 3 που εχω εγω...
Οοοοο αγιοβασιλιτικο ; Και δεν εβαλα τις καλτσες στο τζακι να μπουν τα δωρα μεσα...δεν πειραζει πεστης να βαλει αυτη καλτσες και να την παρω μπροστα στο τζακι !!!! Χαχαχαχαχα!!!Αντε και σε ανωτερα...παρε παλι ποδια (γιατι τωρα σερνεσαι) γιατι σου εχω κατι Αγιοβασιλιατικο....
Αυτος ειναι ντουρασελ,θα του στειλω μια απ τα ιδια..καλημερα βρωμορωσε....γλυκο υπνο ειχες, ετσι???